Bekijk onze nieuwtjes

  • Alles
  • Accountancy
  • Advies
  • Administratie
  • Lonen
  • Detachering
Nieuws

07 apr. 2021

Even voorstellen: Silvy Lourens-Boonstra

Binnen Rikst Accountants hechten we veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten. We durven wel te stellen dat we onze klanten goed kennen. Maar we vinden het ook belangrijk dat zij ons goed kennen. Dat komt de samenwerking ten goede.

Bij deze stellen we graag Silvy Lourens-Boonstra aan jou voor.

Blog

01 apr. 2021

De huwelijkse voorwaarden en de periodieke verrekenbeding

De huwelijkse voorwaarden en de periodieke verrekenbeding. Het kan handig zijn. Maar pas je het niet (goed) toe, dan loop je (en jouw bedrijf) een risico bij een echtscheiding, een overlijden en een faillissement.

Nieuws

15 mrt. 2021

Laatste ontwikkelingen omtrent de coronamaatregelen

In dit artikel lees je de laatste ontwikkelingen omtrent de coronamaatregelen. Zo ben je goed op de hoogte en weet je waar je wel en geen recht op hebt.

Nieuws

06 mrt. 2021

Aangifte Inkomstenbelasting 2020

Hulp nodig bij de aangifte inkomstenbelasting 2020? In dit artikel zijn de belangrijkste punten van aandacht opgesomd. Handig om erbij te hebben. Inclusief tips om belasting te besparen.

Nieuws

04 mrt. 2021

Aanpassing TVL regeling

De TVL-regeling is niet alleen opnieuw verlengd. Het kabinet heeft onlangs ook besloten de maximale tegemoetkoming in zowel het eerste als het tweede kwartaal binnen de TVL te verhogen. Lees meer over de aanpassing van de TVL regeling.

Nieuws

03 mrt. 2021

NOW regeling: Een update

In dit artikel geven we een update van de NOW regeling. Hoe werkt de regeling nu en waar moet je als werkgever op letten? Ook staan in deze update belangrijke deadlines vermeld die gelden binnen de NOW regeling.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!