Bekijk onze nieuwtjes

  • Alles
  • Accountancy
  • Advies
  • Administratie
  • Lonen
  • Detachering
Blog

21 jun. 2021

Het deponeren van de jaarrekening

Het onjuist deponeren van de jaarrekening kan grote gevolgen hebben. In dit artikel gaan we in op de gevolgen van het niet (tijdig) deponeren, wie er moeten deponeren en wie niet? En welk termijn kan er gehanteerd worden?

Blog

14 jun. 2021

Administratieve uitdagingen webshop

Het runnen van een webshop lijkt eenvoudig, maar toch komen ook hier grote administratieve uitdagingen bij kijken. In dit artikel gaan we in op deze uitdagingen en wat je hier tegen kunt doen.

Blog

09 jun. 2021

Accountant van de toekomst

De accountant van de toekomst. Vormt de automatisering een bedreiging of juist een kans? Binnen Rikst Accountants omarmen wij deze ontwikkelingen en stelt ons in staat om ondernemers beter van dienst te kunnen zijn.

Nieuws

08 jun. 2021

Update corona maatregelen

Binnenkort worden zowel verdere verlenging van de coronasteun als versoepelingen verwacht. Daarnaast zijn er al belangrijke besluiten genomen. Een goed moment voor een update van de corona maatregelen.

Nieuws

26 mei 2021

Tips en actualiteiten 2021 deel 2

In deel 2 van onze digitale nieuwsbrief Tips en actualiteiten 2021 lees je het laatste fiscale en financiële nieuws. Dit artikel voorziet de ondernemer, de dga, de werkgever / werknemer en de belastingbetaler van interessante informatie.

Nieuws

12 mei 2021

Veranderingen ouderschapsverlof

Dankzij de veranderingen in het ouderschapsverlof is het straks mogelijk om 15 week betaald verlof te krijgen. Hoe dat precies zit en hoe je hier als werkgever mee om moet gaan lees je in dit artikel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!