Bekijk onze nieuwtjes

  • Alles
  • Accountancy
  • Advies
  • Administratie
  • Lonen
  • Detachering
Blog

28 jul. 2021

De accountant als CFO van de ondernemer

De accountant moet gaan optreden als CFO van de ondernemer. Een kreet die je steeds vaker hoort. Maar is dat ook zo? En hoe dan?

Blog

19 jul. 2021

Wat moet er op een factuur staan?

Als ondernemer verstuur je facturen aan je klanten zodat je betaald krijgt voor je geleverde goederen of diensten. Maar wat moet er nu precies op een factuur staan? En hoe kun je dit op een eenvoudige manier automatiseren? In dit artikel geven we je handvatten en voorzien je van een mooi voorbeeld dat je kunt gebruiken in jouw facturatie.

Blog

14 jul. 2021

Administratieve uitdagingen webshop

Het runnen van een webshop lijkt eenvoudig, maar toch komen ook hier grote administratieve uitdagingen bij kijken. In dit artikel gaan we in op deze uitdagingen en wat je hier tegen kunt doen.

Nieuws

13 jul. 2021

Corona update juli

In dit artikel staan we weer stil bij de belangrijkste zaken omtrent de steunmaatregelen. Wil je de corona update van juli in zijn volledigheid lezen? Klik dan hier.

Blog

06 jul. 2021

Miss Yuki en de coronacrisis

In maart vorig jaar werd de vijfde editie van het Yuki gala gehouden. Tijdens deze avond werd Sandra Mallee-Robben uitgeroepen Miss Yuki. Enkele dagen later werd vanwege de opkomst van het coronavirus de eerste lockdown aangekondigd. Hoe heeft zij dit ervaren?

Nieuws

24 jun. 2021

Ondernemers helpen met het bereiken van ambities

Maandag 21 juni en dinsdag 22 juni werden de Accountancy Expo dagen gehouden. Ook wij van Rikst Accountants namen deel aan dit evenement. In een kort vraaggesprek gaan wij in op de vraag hoe wij ondernemers helpen bij het ondernemen en het bereiken van doelen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!