Administratiekantoor Assen

Heb jij behoefte aan een administratiekantoor in Assen, aan wie jij jouw boekhouding kunt uitbesteden? We komen graag bij je langs om (digitaal) kennis te maken in Assen! Rikst Accountants kenmerkt zich door onze persoonlijke benadering. Door deze persoonlijke interesse in jou en jouw bedrijf, willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn.

Een goede boekhouder in Assen kan lastig te vinden zijn. Wij snappen als geen ander dat je geen gedoe wilt met jouw administratie en jouw cijfers op orde wilt hebben. Deze vertellen je namelijk hoe jouw bedrijf er voor staat. Ons administratiekantoor helpt je daar graag bij!

Wij willen je niet alleen ontzorgen in de boekhouding, maar streven altijd naar een financieel gezonde informatie. Door de juiste overzichten van data kan jij in één blik zien hoe jouw bedrijf ervoor staat. Kortom, je bent bij Rikst Accountants aan het juiste adres voor een administratiekantoor in Assen.

Behoefte aan een Administratiekantoor in Assen?

Of je nu een belastingadviseur, accountant of boekhouder zoekt. Bij ons administratiekantoor vanuit Assen ben je op de juiste plek. Als accountants kunnen wij de complete werkzaamheden uitvoeren, van het onderhouden van jouw administratie tot aan het opstellen en afgeven van jaarrekeningen.

Heb jij een groter of groeiend bedrijf en meerdere mensen in dienst? Dan kan de administratie soms complex worden. Dit is voor ons geen enkel probleem. Door de kiezen voor RIkst accountants kies je met een oog voor de toekomst voor alle diensten onder één dak bij een compleet administratiekantoor vlakbij Assen! Daarbij kunnen we je advies geven

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Kennismaken? Neem contact op!

Besteed jouw administratie uit in Assen

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende administratieve diensten. Wij helpen ondernemers in Assen graag vanuit ons administratiekantoor om het maximale uit hun bedrijf te halen. Hierbij streven we naar de juiste ondersteuning voor het behalen van een financieel gezonde onderneming door middel van:

  • Online boekhouding

Een volledig geautomatiseerde boekhouding maakt het leven een stuk gemakkelijker! Ons Yuki boekhoudingssysteem bespaart je niet alleen tijd, maar ook geld! Je kunt hier gemakkelijk jouw cijfers zien in één overzicht. Dat is het gemak van een administratiekantoor in Assen die jouw werk uit handen neemt.

  • Realtime inzage

Alle cijfers en data die wij in kaart brengen, kun je realtime inzien. Hierdoor kun je snel inspelen op veranderingen in de markt, wat soms cruciaal kan zijn! Door realtime te zien hoe de vlag erbij hangt, kun je hierop anticiperen om jouw doelen te behalen. 

  • Belastingaangifte uitvoeren

Ook als je jouw aangifte graag uit handen wilt geven ben je op de goede plek bij ons administratiekantoor. Hierdoor hoef jij je in Assen niet druk te maken over open eindes of dat je teveel belasting betaald. Wij zullen altijd kijken naar eventuele besparingen, waardoor je niet voor onaangename verassingen komt te staan.

  • Jaarrekeningen opstellen

Of je nu wel of niet verplicht bent om als bedrijf een jaarrekening op te laten stellen, een jaarlijks overzicht is altijd handig. Hiermee heb je in één opslag inzage hoe jouw bedrijf ervoor staat. Ook kun je hiermee je financiën verantwoorden tegenover externe partijen en richting de belastingdienst.  Dit is belangrijk als je bijvoorbeeld een subsidie of financiering wilt aanvragen.

  • KPI dashboard

Ons online dashboard kan jou eenvoudig inzicht geven in KPI’s, ook wel key performance indicatoren. Hiermee kun je gemakkelijk meten en zien of je werkzaamheden bijdragen aan jouw bedrijfsdoelen. Door deze punten creëer je focus en grip in de bedrijfsvoering, waarop je op basis van cijfers goede beslissingen kunt maken.

  • Salarisadministratie

Je kunt ook de administratie voor het salaris van jouw medewerkers in Assen bij ons uitbesteden. Van salarisverwerking tot aan loonafgiftes en het bijhouden van verlofregistraties. Ook dit deel van jouw administratie is bij ons kantoor in goede handen!

Ontzorgen op het gebied van administratie? Haal Rikst aan boord!

Door het grote werkgebied van ons administratiekantoor in Assen en omgeving, weten wij als geen ander dat je als ondernemer geen gedoe wilt met je administratie. Door jouw cijfers op orde te hebben krijg je niet alleen inzicht in de huidige positie. Dit vormt ook ijkpunten voor de toekomst van jouw bedrijf.

Wij helpen je graag met het bereiken van jouw doelen en dromen. Haal daarom Rikst aan boord voor jouw partner in administratie, boekhouding, belastingaangifte en financieel advies.

Neem vanuit Assen contact met ons op

Als jij ons kantoor in de armen wilt nemen voor jouw administratie, komen we graag persoonlijk bij jou langs! Om de volle potentie van jouw bedrijf te kunnen benutten willen we je graag leren kennen. Natuurlijk kan deze kennismaking ook online plaatsvinden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden of plan direct een afspraak in met Rikst Accountants. Wij zijn het meest complete administratiekantoor van Assen!

Haal Rikst aan boord!