Administratiekantoor Delfzijl

Heb jij behoefte aan een administratiekantoor in Delfzijl? Of ben je op zoek naar een boekhouder? Administratiekantoor Rikst komt bij jou langs in Delfzijl om elkaar te leren kennen. Dit kan uiteraard ook digitaal. Echter prefereren wij het om in persoon te ontmoeten. Op die manier leren wij jou én het bedrijf het snelst kennen.

De administratie kost veel tijd en energie. Reden genoeg voor veel ondernemers om het te gaan uitbesteden. Een goede administratie is namelijk ontzettend belangrijk; het vertelt hoe jouw bedrijf ervoor staat en hoe jij moet handelen richting de toekomst. Rikst Accountants neemt de administratie in Delfzijl graag uit handen.

Naast een volledige ontzorging, willen wij graag dat een financieel gezond bedrijf voor elke ondernemer bereikbaar wordt. Middels een juiste administratie die 24/7 beschikbaar is en een proactieve advisering zetten wij ons in voor het succes van jouw onderneming. Rikst Accountants doet daarmee meer dan elk ander administratiekantoor in Delfzijl.

Behoefte aan een administratiekantoor in Delfzijl en omgeving?

Laat je de keuze vallen op een administratiekantoor in Delfzijl en omsteken, of ga je toch voor een accountantskantoor? Laat je het over aan een boekhouder of een accountant? Lastige keuze? Nee hoor. Er zijn instanties (belasting en banken) die een jaarrekening eisen die is opgesteld door een accountant. Verder leent een accountant zich beter in situaties waarbij de complexiteit toeneemt. Boekhouders wijzen in dit soort gevallen ondernemers vaak door naar een accountantskantoor. Het is daarom goed om gelijk de juiste keuze te maken in de zoektocht naar een administratiekantoor in Delfzijl en omgeving.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Kennismaken? Neem contact op!

Administratie uitbesteden in Delfzijl

Ook in Delfzijl helpen wij ondernemers graag met onze administratie diensten. Zodoende ondervinden ze de juiste ondersteuning in het bereiken van een financieel gezonde onderneming. Wij bieden ondernemers de volgende voordelen:

  • Online boekhouding

Wij vinden dat de administratie zo min mogelijk tijd moet gaan kosten. Wij zijn in staat, mede dankzij Yuki Software, om vrijwel jouw gehele administratie te automatiseren. Dit bespaart tijd en geld dat vervolgens ingezet kan worden in het bereiken van jouw doelen en ambities.

  • Realtime inzage

Het succes van een onderneming wordt onder andere bepaald door het juist inspelen op de toekomst. Het hebben van realtime gegevens is hierbij van cruciaal belang. Deze moeten uiteraard voortkomen uit een juiste administratie of boekhouding van jouw bedrijf in Delfzijl. Zodoende weet je namelijk dat de cijfers kloppen en mogelijke acties op een juiste manier gemaakt kunnen worden.

  • Belastingaangifte uitvoeren

Net als bij de administratie besteden veel ondernemers hun aangiftes ook graag uit. Het geeft rust wanneer je als ondernemer weet dat je op fiscaal gebied geen risico loopt. Wij zorgen ervoor dat je, zowel zakelijk als privé, niet voor (fiscale) verrassingen komt te staan.

  • Jaarrekening

Jaarlijks stellen wij een jaarrekening voor jou op, inclusief een balans en een winst- en verliesrekening. Handig bij het aanvragen van bijvoorbeeld een financiering. Verder zullen wij samen met jou de jaarrekening tegen het licht houden. Liggen de resultaten bijvoorbeeld in lijn met jouw visie. Indien gewenst deponeren wij de jaarrekening ook nog voor je.

  • Dashboards en KPI’s

Vaak heb je als ondernemer geen tijd om je constant te verdiepen in de cijfers. Dan is het handig om in één oogopslag te kunnen zien hoe je ervoor staat. Key Performance indicatoren, oftewel KPI’s, kunnen jou hierin helpen. Zij bieden niet alleen de juiste focus en grip, maar ze zijn ook handig in het communiceren naar mede vennoten, medewerkers en banken.

  • Salarisadministratie

Het hebben van personeel brengt ook weer de nodige administratie met zich mee. Bij ons is dat geen probleem; ook op het gebied van de salarisadministratie ontzorgen wij jou graag. Belangrijk om te weten in de zoektocht naar een geschikte administratiekantoor in Delfzijl en omgeving.

De administratie volledig uit handen geven? Haal Rikst aan boord!

De administratie in Delfzijl mag geen gedoe opleveren. Het moet voor een ondernemer van toegevoegde waarde zijn in het bereiken van zijn doelen en dromen. Het geeft namelijk niet alleen inzage in de financiën, maar stelt jou als ondernemer ook in staat in het juist voorspellen van de toekomst. Wij helpen jou daar graag bij. Onze missie is dat elke ondernemer in staat moet zijn om het maximale uit zijn onderneming te halen. In de zoektocht naar een goede administratiekantoor in Delfzijl en omgeving, doe je er goed aan om te kiezen voor Rikst Accountants!

Wil je kennis maken in Delfzijl? We komen graag naar je toe

Het hebben van een juiste administratie in Delzijl is één ding. Het verkrijgen van een groeiende en winstgevende onderneming is een tweede. En toch ligt dat in elkaars verlengde. Ons doel houdt niet op bij dat ene, namelijk een juiste administratie. Wij willen dat elke ondernemer de volle potentie uit zijn bedrijf weet te halen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn namelijk de juiste partij in jouw zoektocht naar een goede administratiekantoor in Delfzijl.

Haal Rikst aan boord!