Administratiekantoor Groningen

Ben je als ondernemer op zoek naar een administratiekantoor in Groningen? Of een boekhouder? Laat Rikst als administratiekantoor eens langskomen bij jouw bedrijf in Groningen. Zo kunnen we met jou als persoon en met het bedrijf kennis maken en de best mogelijke service bieden. Liever een ontmoeting via Skype of Zoom? Geen probleem dan doen we het digitaal!

Cijfers vertellen hoe jouw bedrijf er daadwerkelijk voor staat en bevat ontzettend veel belangrijke informatie om uiteindelijk jouw doelen te gaan realiseren. Wanneer je de administratie uitbesteedt aan Rikst Accountants, dan krijg je daadwerkelijk de kennis en 24/7 tools in handen om bijvoorbeeld te gaan groeien of meer te gaan verdienen.

Het op orde krijgen van jouw administratie zien wij niet als doel, maar als een belangrijk instrument om te komen tot een financieel gezond bedrijf. Daarom zijn wij van Rikst Accountants de juiste administratiekantoor in Groningen.

Administratiekantoor in Groningen?

Kies je nu voor een administratiekantoor of voor een accountantskantoor? Besteed jij liever de administratie uit aan een boekhouder of aan een accountant? Het lijkt een lastige keuze, maar dat is het niet. Als jouw bedrijf mensen in dienst heeft en de administratie complexer wordt, dan is een accountant de juiste partij om jou daarbij te helpen.

Daarnaast zijn er instanties, zoals banken en hypotheekverstrekkers, die vragen om een jaarrekening opgesteld door een accountant en niet door een boekhouder. Het is daarom veiliger om in Groningen te kiezen voor een accountantskantoor in plaats van een administratiekantoor.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Kennismaken? Neem contact op!

Administratie uitbesteden in Groningen

Met onze administratie diensten helpen wij ondernemers in Groningen het maximale uit hun onderneming te halen. Onze dienstverlening biedt ondernemers de volgende voordelen:

  • Online boekhouding

Wij leveren diensten met software (wij zijn Yuki partner) en standaarden als basis. Dit gaat echter niet ten koste van het persoonlijke contact. Door de automatisering wordt er tijd en geld bespaard waar jij als ondernemer direct de vruchten van plukt. Daarnaast is de administratie betrouwbaar en geeft het de juiste inzicht.

  • Realtime inzage

Eén van de belangrijkste verantwoordelijkheden van ondernemers is het voorspellen van de toekomst. Om dit op een juiste manier te kunnen doen, heb je realtime gegevens nodig. Om de juiste koers te kunnen bepalen, moet de boekhouding jou voorzien van de nodige gegevens en speelt hierin dus een cruciale rol.

  • Belastingaangifte uitvoeren

Veel ondernemers geven hun aangifte graag uit handen. Begrijpelijk, want zij besteden liever hun tijd aan klanten dan aan de fiscus. Daarnaast zijn de regels vaak erg ingewikkeld en constant aan veranderingen onderhevig. Wij ontzorgen jou graag op dit vlak en kijken tegelijkertijd naar eventuele besparingen op fiscaal gebied.

  • Jaarrekening

De meeste bedrijven zijn verplicht in het opstellen van de jaarrekening. Maar ook voor ondernemingen die hiertoe niet verplicht zijn, biedt de jaarrekening voordelen. Het geeft inzage in hoe jouw onderneming ervoor staat, je kunt op een gefundeerde basis beslissingen nemen en het is een wezenlijk onderdeel bij de financiële verantwoording richting de Belastingdienst en externe financiers.

  • Dashboards en KPI’s

Je wilt graag vooruit met jouw onderneming of grip hebben op bepaalde bedrijfsprocessen. Key Performance indicatoren, oftewel KPI’s, kunnen jou hierin helpen. Het gebruik van dashboards voorziet jou van de mogelijkheden om in één oogopslag relevante zaken te analyseren en biedt jou de benodigde inzicht en actiepunten om sneller tot jouw doelen te komen.

  • Salarisadministratie

Wil je ook dat jouw boekhouder of administratiekantoor in Groningen de salarisadministratie uit handen neemt? Ook dat doen wij graag voor je.

Volledige ontzorging op het gebied van de administratie? Haal Rikst aan boord!

Wij vinden het belangrijk dat jij als ondernemer ontzorgd wordt op gebied van jouw administratie. Het voeren van een juiste administratie moet toegevoegde waarde leveren. Je krijgt niet alleen inzage in de financiën, maar ook in andere doelstellingen die jij jezelf als ondernemer oplegt. Jouw administratie is het fundament voor het bereiken van jouw ondernemersdoelen en dromen. Wij helpen jou daar graag bij. In jouw zoektocht naar een administratiekantoor of boekhouder in Groningen, doe je er goed aan om te kiezen voor Rikst Accountants.

Wil je kennis maken? Neem contact op met ons kantoor in Groningen

Wil je een administratiekantoor in de arm nemen? Eén die jou niet alleen ontzorgd op gebied van de administratie, maar die zich ook inzet in het bereiken van jouw doelen? Rikst Accountants wil dat ondernemers de volle potentie van hun bedrijf benutten. Neem voor meer informatie of het inplannen van een afspraak vrijblijvend contact op met Rikst Accountants; Wij zijn meer dan een administratiekantoor in Groningen.

Haal Rikst aan boord!