Administratiekantoor Haren

Wil je de administratie uit handen geven aan een administratiekantoor in Haren? Of aan een boekhouder? Het liefst aan één die ervoor zorgt dat jij meer tijd en energie overhoudt voor het ondernemen. Rikst Accountants haalt het maximale uit jouw administratie. Wij bieden niet alleen een juiste administratie, maar zetten dit ook in bij het bereiken van jouw ambities en doelen.

Wij zien de administratie dan ook als het fundament voor een succesvolle onderneming. Daar komt ook dashboarding en proactieve advisering bij kijken. Hiermee is Rikst Accountants een geschikte partij in de zoektocht naar een boekhouder of administratiekantoor in Haren en omgeving.

Behoefte aan een administratiekantoor in Haren en omgeving?

Weet je nog niet of je moet kiezen voor een administratiekantoor of voor een accountantskantoor? Laat je het liever over aan een accountant of aan een boekhouder? Een discussie die vaak gevoerd wordt en daarom voor ons reden genoeg om hier een blog aan te wijden. Uiteindelijk zien we dat naarmate de complexiteit toe gaat nemen, de keuze vaker valt op een accountant. Daarnaast kunnen partijen, zoals financiers, een jaarrekening voorzien van een accountantsverklaring opeisen. Bij het maken van een keuze speelt de toekomst een belangrijke rol. Verwacht je dat jouw bedrijf flink gaat groeien? Dan is bij voorbaat de keuze voor een accountant een betere. Een boekhouder of administratiekantoor in Haren is in dit geval minder logisch.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Kennismaken? Neem contact op!

Administratie uitbesteden in Haren

In Haren bieden wij ondernemers de helpende hand op gebied van hun administratie of boekhouding. Wij nemen op dit gebied niet alleen alles uit handen, maar geven ondernemers ook de juiste ondersteuning in het behalen van een financieel gezonde onderneming. Hiervoor zetten wij de volgende middelen in:

  • Online boekhouding

Een volledig geautomatiseerde boekhouding, zoals Yuki Software, wordt zowel tijd als geld bespaart. Dit kunnen onze klanten vervolgens inzetten voor het bereiken van doelen en ambities.

  • Realtime inzage

Het is voor ondernemers een grote uitdaging om in te kunnen blijven spelen op de veranderingen om hun heen. De wereld verandert constant. Om hier op te kunnen acteren is het hebben van betrouwbare en realtime gegevens noodzakelijk.  

  • Belastingaangifte uitvoeren

Op gebied van de belastingen moet alles goed geregeld zijn. Ook op fiscaal gebied nemen we de zaken graag uit handen. Wij doen hierbij niet alleen de belastingaangiftes, maar zijn constant op zoek naar verbeteringen. Daarnaast voorzien wij jou gevraagd of ongevraagd van de nodige belastingadvies.

  • Jaarrekening

Wil je een subsidie of financiering aanvragen? En is hierbij een jaarrekening benodigd? Geen probleem, we stellen graag één voor je op. Deze zullen we uitvoerig met je bespreken. Wat valt ons op? Wat zijn de ontwikkelingen, voor nu en voor de toekomst?

  • Dashboards en KPI’s

Ondernemers vinden de administratie saai en tijdrovend. In één oogopslag alles kunnen zien is een behoefte die ondernemers vaak hebben. Wij stellen op basis van de juiste KPI’s dashboards op om aan deze behoefte te kunnen voldoen. Hierbij kan gekozen worden voor zowel standaard als maatwerk dashboarding. In beide gevallen gaat het erom om de grip en focus te behouden.

  • Salarisadministratie

Heb je personeel in dienst en wil je ook op dit gebied de administratie uitbesteden? Bij Rikst Accountants nemen we graag de salarisadministratie van je over. Alles onder één dak is vaak een belangrijk aspect in de zoektocht naar een goede administratiekantoor of boekhouder in Haren.  

De administratie volledig uit handen geven? Haal Rikst aan boord!

De administratie moet van toegevoegde waarde zijn voor jouw onderneming. Het moet jou gaan vertellen hoe jij je doelen en ambities kunt waarmaken. Het vertelt niet alleen hoe je er nu voor staat, maar biedt ook houvast voor de toekomst. Wij zien de administratie als een instrument die het voor jou mogelijk moet maken om het maximale uit je onderneming te kunnen halen. Reden genoeg om voor ons te kiezen in jouw zoektocht naar een boekhouder.

Wil je kennis maken in Haren? We komen graag naar je toe

In eerste instantie gaat het ondernemers erom dat ze geen gedoe willen met de administratie. Maar uiteindelijk willen ze een partij die hun gaat ondersteunen bij het behalen van hun doelen en ambities. Het één kan echter niet zonder het andere. Een goede administratie vormt in onze ogen het fundament waarop succesvolle ondernemingen worden gebouwd. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Met onze visie zijn wij meer dan alleen een boekhouder of administratiekantoor in Haren en omgeving.

Haal Rikst aan boord!