Administratiekantoor Stadskanaal

Wil jij de cijfers van jouw onderneming graag uit handen geven aan een boekhouder of administratiekantoor in Stadskanaal en omgeving? Een lastige keuze, want de administratie geeft jou veel informatie omtrent jouw onderneming. Je zult moeten kiezen voor een partij die jou kan vertellen hoe je er nu voor staat en ook wat je moet doen om succesvol te worden. Besteed daarom de administratie uit aan Rikst Accountants.

Wij komen op bedrijfsbezoek bij jou langs in Stadskanaal. Zo leren wij jou en het bedrijf pas echt kennen. Hierdoor kunnen wij onze service gelijk op maat maken naar jouw wensen en onze inzichten. Liever deze kennismaking via Skype of Zoom doen? Dat is uiteraard ook een optie.

Wij leveren niet alleen een juiste en betrouwbare administratie, maar geven jou ook de instrumenten in handen om de juiste keuzes te kunnen maken. Keuzes die leiden tot groei en betere resultaten. Dat is uiteindelijk ons doel. Wij geloven dat elke ondernemer het maximale uit zijn bedrijf wil en moet kunnen halen. Rikst Accountants is gewoon de juiste boekhouder of administratiekantoor in Stadskanaal.

Behoefte aan een administratiekantoor in Stadskanaal en omgeving?

Ga je in zee met een administratiekantoor of wordt het toch een accountantskantoor? Kies je liever voor een boekhouder of een accountant? De uiteindelijke keuze is afhankelijk van meerdere factoren. Welke dat precies zijn, kun je lezen in onze blog. Feit is dat complexe vraagstukken vaak neigen naar een accountant. Ook zijn er situaties denkbaar dat de jaarrekening voorzien moet zijn van een accountantsverklaring. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van leningen en subsidies. Ga bij het maken van jouw keuze niet alleen uit van het heden, maar kijk ook naar de toekomst en welke ambities jij hebt met het bedrijf. Dat kan doorslaggevend zijn in de zoektocht naar een administratiekantoor of boekhouder in de omgeving van Stadskanaal.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Kennismaken? Neem contact op!

Administratie uitbesteden in Stadskanaal

Door het inzetten van onze administratie diensten worden ondernemers in Stadskanaal geholpen om het maximale uit hun onderneming te halen. Dit wordt gerealiseerd door middel van de volgende kernpunten:

  • Online boekhouding

Wij hebben het geloof dat automatisering en digitalisering van onze dienstverlening van toegevoegde waarde is voor onze klanten. Het inzetten van softwarepakketten zoals Yuki en het persoonlijke contact bespaart de ondernemer tijd en geld. Middelen die nu ingezet kunnen worden voor het ondernemen en het bereiken van doelen en ambities.

  • Realtime inzage

Het succes van een onderneming wordt mede bepaald door kennis. Weten hoe je ervoor staat en op de hoogte zijn  van de ontwikkelingen en trends om je heen. Het hebben van realtime inzicht van jouw onderneming is hierin een absolute must. Betrouwbaar en actueel!

  • Belastingaangifte uitvoeren

Belastingaangiftes besteden ondernemers ook graag uit. Geen gedoe en altijd op zoek naar verbeteringen. Onze professionals voeren niet alleen de aangiftes uit, maar gaan ook na hoe de risico’s worden afgedekt en zaken beter kunnen voor jou en jouw bedrijf.

  • Jaarrekening

Bij het aanvragen van een lening of subsidie kan het aanleveren van een jaarrekening een verplichting zijn. Daarnaast wordt het gezien als een afsluiting van het boekjaar. Het is in ieder geval een moment om met elkaar in gesprek te gaan over hoe het gaat en waar je naartoe wilt.

  • Dashboards en KPI’s

Bepaalde punten zijn erg relevant om in de gaten houden binnen de bedrijfsvoering. Dit kan gerealiseerd worden door middel van dashboarding van de belangrijkste KPI’s. Wij bieden onze klanten hierin zowel standaard als maatwerk. Hierdoor hebben ondernemers constante inzage in de cruciale punten van het bedrijf.

  • Salarisadministratie

Het kan ontzettend handig wanneer de administratiekantoor of boekhouder in de omgeving van Stadskanaal ook de salarisadministratie uit gaat voeren. Bij Rikst Accountants kun je op gebied van de administratie alles onder 1 dak krijgen. Inclusief de loonadministratie.

De administratie volledig uit handen geven? Haal Rikst aan boord!

Een ondernemer moet blindelings kunnen vertrouwen op zijn administratiekantoor in Stadskanaal. Betrouwbaar en actueel! En het fundament waarop financieel gezonde ondernemingen gebouwd kunnen worden. Alleen dan is de administratie van toegevoegde waarde. Niet alleen weten hoe je er momenteel voor staat, maar ook wat je moet doen om jouw doelen en ambities waar kunt gaan maken. Daar zetten wij ons voor in. Indien je nog steeds op zoekende  bent doe je er gewoon goed aan om te kiezen voor Rikst Accountants.

Wil je kennis maken in Stadskanaal? Neem contact op

Wil jij de complete administratie uit handen geven aan een administratiekantoor of boekhouder? Of kies je voor een accountantskantoor? Wij doen meer dan alleen het uitvoeren van jouw administratie. Wij ondersteunen jou ook met het behalen van jouw ondernemersdoelen en ambities. Wil je hier meer over te weten komen? Of wil je alvast een afspraak inplannen. Dat kan. Neem daarvoor contact met ons op. Wij van Rikst Accountants zijn meer dan een boekhouder of administratiekantoor in Stadskanaal en omgeving.

Haal Rikst aan boord!