Administratiekantoor Veendam

Wil jij jouw boekhouding uitbesteden aan een boekhouder administratiekantoor in Veendam? Dan komen wij graag eens op kennismakingsbezoek in Veendam. Als administratiekantoor springen wij erbovenuit door onze persoonlijke kennismaking met jou en jouw bedrijf. Zo kunnen wij onze service kwaliteit garanderen. Uiteraard kan deze kennismaking ook via een videobelverbinding.

Geen gedoe en tijd overhouden aan het ondernemen? Wij kunnen jou daarbij helpen. Wij zijn van mening dat een juiste administratie jouw onderneming in Veendam kan helpen. Weten hoe je ervoor staat en waar je naartoe wilt gaan met het bedrijf.

Ons doel is niet alleen volledige ontzorging op gebied van de administratie, maar ook om te komen tot een financieel gezond bedrijf. Dit doen wij door middel van een juiste administratie, 24/7 inzichtelijke data, dashboarding en proactieve advisering. In jouw zoektocht naar een administratiekantoor in Veendam en omgeving zijn wij van Rikst Accountants de juiste partij!

Behoefte aan een administratiekantoor in Veendam en omgeving?

Laat je de keuze vallen op een administratiekantoor nabij Veendam, of overweeg je toch een accountantskantoor? Boekhouder? Of toch een accountant? In onze blog proberen wij antwoord te geven op deze kwestie. In bepaalde gevallen is de keuze op een accountant beter. Denk hierbij aan de complexiteit van het bedrijf, of het is simpelweg een vereiste van de buitenwereld. Banken kunnen bijvoorbeeld een jaarrekening opeisen die is ondertekend door een accountant. Is dat nu niet het geval, dan kan dat later alsnog. Achteraf wijzigen ondernemers nog weleens hun keuze en stappen toch over naar een accountant. Daarom is het belangrijk om ook richting de toekomst te kijken in de zoektocht naar een administratiekantoor in Veendam en omgeving

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Kennismaken? Neem contact op!

Administratie uitbesteden in Veendam

In Veendam helpen wij ondernemers graag op gebied van hun administratie. Het gaat hierbij om het verkrijgen van de juiste ondersteuning in het behalen van een financieel gezonde onderneming. De toegevoegde waarde van onze administratie diensten zit hem in de volgende zaken:

  • Online boekhouding

Wij geloven in een volledig geautomatiseerde boekhouding. Om dit te bereiken zetten wij de juiste software in, zoals Yuki boekhouding. Hiermee bespaar je tijd en geld. Middelen die je nu kunt inzetten in het bereiken van jouw doelen en ambities.

  • Realtime inzage

Snel inspelen op de veranderingen in de markt is van cruciaal belang. Het hebben van realtime gegevens over jouw bedrijf is dan ook ontzettend belangrijk. Je moet erop kunnen vertrouwen dat de cijfers kloppen. Acties die je vervolgens neemt, hebben dan meer kans van slagen

  • Belastingaangifte uitvoeren

Een administratiekantoor voor Veendam geeft ondernemers rust omdat ze weten dat er op fiscaal gebied geen open eindes zijn. Daarom besteden ze dit net zo graag uit als de bedrijfsadministratie. Geen verrassingen en zeker niet teveel betalen.

  • Jaarrekening

Een jaarrekening opstellen doen we graag voor jou. Belangrijk indien je een financiering of subsidie wilt gaan aanvragen. Uiteraard bespreken we het rapport uitvoerig met je. Hoe gaat het met het bedrijf? Wat kan beter? En waar wil je naartoe?

  • Dashboards en KPI’s

Ondernemers vinden cijfers vaak saai. Ook al vinden wij van niet. Het liefst zien ze in één oogopslag hoe ze ervoor staan. Wat gaat goed? En waar moet eventueel actie op genomen worden? Dashboarding, op basis van de juiste KPI’s is dan het gewenste. Wij leveren zowel standaard als maatwerk op dit gebied. Hierdoor creëer je als ondernemer focus en grip in de bedrijfsvoering.

  • Salarisadministratie

Wil je ook graag de salarisadministratie uitbesteden? Dat kan ook bij ons! Zodoende heb je alles onder één dak. Ook een belangrijk argument in jouw zoektocht naar een geschikte administratiekantoor in Veendam en omgeving.

De administratie van uw bedrijf in Veendam volledig uit handen geven? Haal Rikst aan boord!

Je wilt als ondernemer in Veendam geen gedoe met je administratie. Daarnaast moet het bijdragen in het behalen van jouw doelen en ambities. Het geeft niet alleen inzage in het heden, maar biedt ook ijkpunten richting de toekomst. Wij nemen graag deze verantwoordelijkheid op ons. Wij vinden dat elke ondernemer het maximale uit het bedrijf moet kunnen halen. Rikst Accountants is daarom de juiste partij in jouw zoektocht.

Wil je kennis maken in Veendam? We komen graag naar je toe

Het gaat niet om het uitbesteden van de administratie. Het gaat erom dat je een groeiende en winstgevende onderneming wilt hebben. Wij geloven in het feit dat een juiste administratie hierbij helpt. Het gaat erom dat je de juiste dingen doet en de volle potentie van jouw bedrijf benut. Wij helpen je hier graag bij. Neem daarvoor contact met ons op. Wij zijn meer dan een administratiekantoor in Veendam.  

Haal Rikst aan boord!