Waarom werken met Comandi dashboarding?

Als ondernemer wil je bezig zijn met je bedrijf. Je wilt jouw doelen en ambities kunnen waarmaken. Inzicht in actuele cijfers is hierbij belangrijk. Vaak wordt nog gewerkt met Excel voor allerlei rapportages, maar dat is tijdrovend en foutgevoelig. Met Comandi dashboarding combineer je financiële en operationele data zodat je echt grip krijgt op de groei van jouw bedrijf.

Gun jezelf een Comandi dashboard

Vervang ingewikkelde en foutgevoelige spreadsheets. Alle relevante stuurinformatie binnen één dashboard met specifieke KPI's, eigen rapportages en meer. Creëer je eigen dashboards en rapportages. Bovendien kun je overal financiële en operationele data combineren!

Verbeter jouw prestaties met nieuwe inzichten

Comandi dashboard kan aangesloten worden op je boekhouding. Dit zorgt voor een compleet overzicht van stuurinformatie, actueel en actiegericht. Wij leveren zowel standaard - als maatwerk-dashboarding. Zodoende krijg je inzicht in de strategie die jij hanteert voor jouw onderneming: weten wat wel en niet werkt en op tijd kunnen bijsturen behoren nu standaard in jouw financiële overzicht.

Neem contact op!

Voordelen dashboards

  • In één oogopslag actueel overzicht op je onderneming en inzicht in de knelpunten;
  • Koppeling met je boekhouding, Excel etc.;
  • Werken met budgetten, KPI's, benchmarking en alerting;
  • Betere en snellere sturing op problemen;
  • Betere resultaten omdat tijdige sturing mogelijk is;
  • Een administratie dat voor je werkt.

Dashboarding binnen Rikst

Wij bieden jou de mogelijkheid om in één oogopslag relevante zaken te analyseren en de benodigde inzicht en actiepunten om sneller tot jouw doelen, zoals groei, te komen. Op elk moment van de dag heb jij inzicht in jouw persoonlijke management dashboards. Wil je ze bespreken? Geen probleem, wij zien namelijk hetzelfde als jij. Op het moment dat wij iets signaleren, zullen wij dit op een proactieve manier met jou communiceren!

Aan de slag met Comandi dashboarding?

Wil je aan de slag met Comandi? Dashboarding helpt jou ontdekken waar het goed gaat en waar je kunt bijsturen. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Aan de slag met Yuki?

Dashboards: De hartslag van jouw strategie! (blog)

In de kern komt het erop neer dat kpi’s van groot belang zijn. Ze vormen de vertaling van jouw strategie naar de uitvoering. Ze moeten jou als ondernemer op de hoogte houden van de bedrijfsvoering. Maar wat werkt wel en wat werkt niet? En hoe zorg je er nu voor dat je de knoppen gaat krijgen waarmee je jouw ambities kunt beïnvloeden? Lees het hier

Haal Rikst aan boord!