Accountancy bij Rikst

Ondernemen is een intensieve bezigheid en een fantastische manier om je dromen waar te maken en je doelen te bereiken. Jouw bedrijf moet dan wel financieel gezond zijn.

Dat houdt in dat de basis op moet orde zijn: Geen gedoe met de administratie, weten hoeveel belasting je moet betalen (en het liefst zo min mogelijk), zonder problemen dagelijks rapportages raadplegen en belastingaangiften op tijd kunnen doen.
Vanuit hier kun je pas echt gaan ondernemen. Het doel is uiteindelijk om te groeien op basis van cijfers. Wij helpen jou met het maken van financieel onderbouwde keuzes. Zodoende kun jij bouwen aan een financieel gezonde onderneming.

Onze expert
Silvy Lourens-Boonstra AA

Accountant
  • Accountancy
  • Belastingadvies
  • Financieel advies

Onze accountancy diensten

De basis op orde

Je kunt als ondernemer ervoor kiezen om de administratie uit te gaan besteden. Dit levert jou een aantal belangrijke voordelen op zoals betere resultaten, het besparen van tijd, minder ergernissen en het sneller behalen van jouw doelen.

Belasting besparen

Nooit meer wakker liggen van de te betalen belastingen. Weten waar je aan toe bent en zo min mogelijk belasting betalen dankzij het uitbesteden van de belastingaangiftes en het verkrijgen van fiscaal advies!

Dagelijks inzicht

Het uitbesteden van de administratie heeft nauwelijks impact op het succes van jouw onderneming. Om succesvol te kunnen zijn, is het dagelijks raadplegen van rapportages van groot belang. Onze geautomatiseerde administratie en maatwerk op gebied van KPI's en management dashboards maakt dit mogelijk.

Groei op basis van cijfers

Wij bieden jou de mogelijkheid om in één oogopslag relevante zaken te analyseren en de benodigde inzicht en actiepunten om sneller tot jouw doelen, zoals groei, te komen.

Word CFO van jouw bedrijf

In deze training ga je de strijd aan met de dagelijkse uitdagingen die je als ondernemer tegenkomt. Denk hierbij aan onvoldoende grip op de bedrijfsvoering, geen focus, de financiële uitdagingen en een onzekere toekomst.

De specialist in accountancy

Het hebben van een bedrijf is voor jou een belangrijk instrument om jouw doelen waar te kunnen maken. Maar vaak blijft het hierbij en worden ze niet behaald. Je verdient te weinig geld, jouw bedrijf groeit niet, je werkt in jouw bedrijf en niet aan jouw bedrijf. In plaats van het najagen van doelen en dromen voeren de frustraties en financiële zorgen de boventoon. Een gebrek aan (financieel) inzicht ligt hier vaak aan ten grondslag.

Het uitbesteden van de administratie en de belastingaangiftes levert jou veel voordeel op. Maar het levert pas echt toegevoegde waarde wanneer het jou helpt om jouw doelen en dromen te kunnen bereiken.

De dienstverlening van Rikst Accountants houdt niet op bij het aanleveren van een juiste administratie, jaarrapporten en belastingaangiftes. Wij koppelen ons doel aan die van jou als ondernemer, namelijk het bereikbaar en beïnvloedbaar maken van een winstgevend en financieel gezond bedrijf.

Samen met jou stellen wij een businessplan op en ondersteunen jou in het verkrijgen van de juiste inzichten. Zodoende kun jij groeien op basis van cijfers en worden keuzes gemaakt die financieel onderbouwd zijn.

(Nog) geen zin in overstappen, maar toch de toegevoegde waarde van Rikst Accountants ervaren? Volg dan onze training Word CFO in een week

De voordelen van
accountancy bij Rikst

  • Administratie op orde
  • Focus op de kwaliteit en visie van jouw bedrijf
  • Groei op basis van cijfers
Kennismaken met Rikst

Haal Rikst aan boord!

Ben jij klaar voor de volgende fase?
Haal Rikst aan boord!