Administratie bij Rikst

Ondernemers praten altijd vol passie over hun onderneming. Hoe anders is dat wanneer er gevraagd wordt naar de administratie. Doorgaans vinden ze dit lastig en zien ze vaak niet in welk voordeel het ze kan opleveren.

Cijfers vertellen hoe jouw bedrijf er daadwerkelijk voor staat en bevat ontzettend veel belangrijke informatie om uiteindelijk jouw doelen te gaan realiseren. Wanneer je de administratie uitbesteedt aan Rikst, dan krijg je daadwerkelijk de kennis en tools in handen om bijvoorbeeld te gaan groeien of meer te gaan verdienen.

Het op orde krijgen van jouw administratie zien wij niet als ons doel, maar als een belangrijk instrument om te komen tot een financieel gezond bedrijf. Dat is ons streven. Waar veel accountantskantoren stoppen, gaan wij verder. Wij zijn de accountant achter de ondernemer die wil groeien.

Onze expert
Gerrit Bazuin

Senior medewerker Accountancy
  • (Online) administraties
  • Accounting
  • Fiscaliteiten

Onze administratie diensten

Geautomatiseerde administratie

We leveren diensten met software en standaarden als basis. Dit gaat echter niet ten koste van het persoonlijke contact. Door de automatisering wordt er tijd en geld bespaard waar jij als ondernemer direct de vruchten van plukt. Daarnaast is de administratie betrouwbaar en geeft het de juiste inzicht.

Realtime inzage

Eén van de belangrijkste verantwoordelijkheden van ondernemers is het voorspellen van de toekomst. Om dit op een juiste manier te kunnen doen, heb je realtime gegevens nodig. Om de juiste koers te kunnen bepalen, moet de boekhouding jou voorzien van de nodige gegevens en speelt hierin dus een cruciale rol.

Belastingaangifte uitvoeren

Veel ondernemers geven hun aangifte graag uit handen. Begrijpelijk, want zij besteden liever hun tijd aan het bedrijf dan aan de fiscus. Daarnaast zijn de regels vaak erg ingewikkeld en constant aan veranderingen onderhevig. Wij ontzorgen jou graag op dit vlak en kijken tegelijkertijd naar eventuele besparingen op fiscaal gebied.

De specialist in administratie

Als ondernemer moet je doelen stellen. Deze doelen moeten als een resultaat gedefinieerd worden en niet als een handeling. Hetzelfde geldt voor de administratie. Het doel moet niet zijn het op orde krijgen van de administratie want dit is een handeling. Is de administratie eenmaal op orde? Dan krijg je meer inzicht in de financiën en hoe jouw onderneming er in werkelijkheid voor staat. Dat is het resultaat. En dus het doel bij het boekhouden. Het bijhouden van de administratie doe je dus niet omdat het moet. Dit doe je om meer inzage te krijgen.

Rikst Accountants loopt al jaren voorop als het gaat om het voeren van een geautomatiseerde administratie. Wij zijn al meerdere jaren als partner verbonden aan de Yuki software. Hiermee doen wij de boekhouding volledig online.

Daarnaast maken wij optimaal gebruik van de technische ontwikkelingen binnen onze branche. Wij richten onze processen dusdanig in dat het realiseren van de doelen van onze klanten voorop staat. Gewoon geen gedoe met de administratie. De basis moet op orde zijn en dient als vertrekpunt voor een verdere samenwerking.

Wij vinden het belangrijk dat jij als ondernemer ontzorgd wordt op gebied van jouw administratie. Het voeren van een juiste administratie moet toegevoegde waarde leveren. Je krijgt niet alleen inzage in de financiën maar ook in andere doelstellingen die jij jezelf als ondernemer oplegt. Jouw administratie is het fundament voor het bereiken van jouw (ondernemers)doelen en dromen. Wij helpen jou daar graag bij!

De voordelen van
administratie bij Rikst

  • De basis is op orde
  • Focus op de kwaliteit en visie van jouw bedrijf
  • Groei op basis van cijfers
Kennismaken met Rikst

Haal Rikst aan boord!

Ben jij klaar voor de volgende fase?
Haal Rikst aan boord!