Advies bij Rikst

Een juiste administratie en een businessplan geeft jou als ondernemer de tools in handen om succesvoller te kunnen worden. Maar vaak lukt het niet om de informatie voor het bedrijf op een juiste manier in te zetten. Een succesvolle methodiek om de cijfers te vertalen naar de praktijk ontbreekt.

Binnen Rikst hanteren wij een werkwijze dat gebaseerd is op cijfers en doelen. Met behulp van deze informatie helpen wij jou om te bepalen waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe je daar kunt komen. Wij doorlopen samen met jou constant dezelfde concrete stappen om jouw doelen waar te kunnen maken, namelijk analyseren, adviseren en evalueren.

Onze expert
Wouter Cruiming

Allround adviseur
  • Groeiadviseur
  • Sparringspartner
  • Belastingadvies

Onze advies diensten

Advies en actieplan

Wij maken inzichtelijk waar eventuele verbeterpunten liggen. Met onze tips en adviezen kun je invloed uitoefenen op jouw eigen toekomst. Verbeter bijvoorbeeld jouw liquiditeit of kijk hoe je meer winst kunt maken.

Grip en focus

Stilstaan is geen optie. Wij houden je scherp door constant te evalueren, analyseren en adviseren. Een focus op de toekomst en tegelijkertijd de grip te behouden op de tegenwoordige tijd. Dat geeft rust en zekerheid.

Adviesdiensten

Er zijn bepaalde vraagstukken waar je als ondernemer niet altijd het (goede) antwoord op hebt. Hierbij kun je denken aan zowel financiële vraagstukken zoals bedrijfsovernames en financieringen als fiscale vraagstukken zoals staken en de fiscale planning. Het is dan goed om te weten dat je terug kunt vallen op de adviseurs van Rikst Accountants.

De specialist in advies

Wij maken inzichtelijk waar eventuele verbeterpunten liggen en kijken met behulp van de administratie en jouw visie naar de kwaliteit en de toekomstbeeld van jouw bedrijf. Met onze tips en adviezen zetten we concrete stappen en kun je invloed uitoefenen op jouw eigen succes. Verbeter bijvoorbeeld je liquiditeit of kijk hoe je meer winst kunt gaan maken.

Onze adviseurs houden je vervolgens scherp door constant te analyseren, adviseren en evalueren. Het hebben en behouden van de juiste focus is hierbij essentieel en stilstaan is dan ook geen optie. Altijd klaar zijn voor de toekomst geeft rust en zekerheid.

Het ondernemen kan soms erg grillig verlopen. Kansen en bedreigingen kunnen zich zomaar voordoen. Snel en goed advies inwinnen kan dan het verschil maken. Het is goed om te weten dat je dan terug kunt vallen op de kennis en ervaring van onze adviseurs.

Zij kunnen jou bijvoorbeeld bijstaan in de volgende financiële en/of fiscale vraagstukken:

  • Bedrijfsfinanciering;
  • Bedrijfsovername;
  • DGA Advisering;
  • Staken en / of overdracht van de onderneming;
  • Fiscale planning

Haal Rikst aan boord!

Ben jij klaar voor de volgende fase?
Haal Rikst aan boord!