Detachering bij Rikst

Zowel de financiële- als de salarisadministratie krijgt steeds meer te maken met digitalisering en automatisering. Maar ondanks de mooie softwareprogramma’s kost het nog steeds veel tijd en moeite om de administratieve processen binnen een bedrijf op orde te krijgen. Daarnaast zijn er situaties denkbaar waarin de continuïteit van jouw administratie in gevaar kan komen. Denk bijvoorbeeld aan langdurige ziekte of het implementeren van nieuwe programma’s.

Rikst Accountants biedt jou middels detachering de juiste (tijdelijke) ondersteuning op gebied van de financiële- en salaris-administratie. Wij hebben veel ervaring in het detacheren van onze medewerkers bij onder andere musea, zorgverzekeraars, onderwijs en gemeentes. Dankzij de jarenlange ervaring maken onze experts zich snel eigen in diverse branches en cao’s. Verder hebben ze veel kennis in het werken met AFAS software, waardoor ze de klant goed kunnen ondersteunen.

Onze expert
Sandra Mallee – Robben AA

Miss Yuki 2020
  • Accountancy
  • Sparringspartner
  • Fiscaliteiten

Onze detachering diensten

Ondersteuning financiële administratie

Veel bedrijven hebben de financiële administratie intern geregeld. Hier ontbreekt een directe noodzaak om de administratie uit te gaan besteden aan een professionele partij. De processen verlopen goed en de administratie voldoet aan alle eisen. Toch kunnen er situaties ontstaan waarin er behoefte ontstaat aan tijdelijke ondersteuning. Rikst kan jou die ondersteuning bieden!

Ondersteuning Salarisadministratie

Een snelle oplossing nodig voor een tijdelijk probleem? Bij Rikst Accountants zijn specialisten aan het werk die beschikken over de nodige kennis en ervaring. Ze zijn gewend aan een snelle aanpassing in een nieuwe omgeving en hebben veel ervaring met meerdere software pakketten. Ze zijn daardoor prima in staat om jouw salarisadministratie tot een hoger niveau te brengen.

De specialist in detachering

Er zijn meerdere scenario’s denkbaar waarin het ontbreekt aan de nodige kennis bij jouw huidige personeel. Het inhuren van onze professionals biedt dan uitkomst:

– Het niveau van de administratie moet omhoog. Processen en procedures moeten bijvoorbeeld geoptimaliseerd worden. Of een nieuwe medewerker moet tijdelijk ingewerkt worden;
– Je bent overgegaan naar een nieuw softwareprogramma, maar de medewerkers beschikken niet over de benodigde kennis;
– Bijzondere situaties zoals een fusie of het in eigen beheer nemen van de totale administratie vereist specialistische kennis.

De nodige kennis kan ook het bedrijf verlaten. Een definitieve oplossing heeft tijd nodig, maar vaak word je dat niet gegund. Of het betreft een tijdelijke kwestie. In dit soort gevallen kun je overgaan tot het inhuren van onze professionals:

– Jouw administrateur is langdurig ziek of gaat met zwangerschapsverlof;
– Jouw administrateur verlaat het bedrijf en je zit zonder vervanging;
– Je hebt een vervanger of iemand toegevoegd op de administratie, maar hij voldoet nog niet en heeft begeleiding nodig;
– Gedurende de vakantieperiode kan er sprake zijn van onderbezetting;
– In bepaalde situaties kan een extra paar handen geen kwaad, zoals bij de jaarafsluiting.

De voordelen van
detachering bij Rikst

  • Professionals met specialistische kennis
  • Op de hoogte van actuele wet- en regelgeving
  • Ruime ervaring in verschillende pakketten en programma's
  • Groot aanpassingsvermogen
Kennismaken met Rikst

Haal Rikst aan boord!

Ben jij klaar voor de volgende fase?
Haal Rikst aan boord!