Lonen bij Rikst

Het voeren van een salarisadministratie vergt voor een ondernemer veel tijd en energie. Wanneer jouw bedrijf groeit, dan groeit het personeel met je mee en daarmee dus ook de administratieve lasten. De salarisverwerking, de loonaangiftes en het bijhouden van een verlofregistratie zijn zaken die men dan ook graag wil gaan uitbesteden.

Wij van Rikst Accountants snappen dat en nemen graag deze taken van jou over. Op deze manier houd jij als ondernemer tijd over om te ondernemen en weet je tegelijkertijd dat dit deel van de administratie in goede handen is.

Onze expert
Haiko Monsma

Senior Salaris specialist
  • Salarisadministratie
  • Detachering
  • AFAS

Onze lonen diensten

Uitvoeren salarisadministratie

De salarisadministratie is een nauwkeurige taak met veel verantwoordelijkheid. Een onjuiste administratie leidt niet alleen tot ontevreden personeel, maar heeft ook financiële consequenties. Het uitbesteden van de salarisadministratie voorkomt een hoop gedoe.

Ondersteuning op locatie

Er zijn bedrijven die de salarisadministratie intern hebben geregeld. Hierbij ontbreekt een directe noodzaak tot uitbesteding aan een derde partij: de processen verlopen goed en de administratie is van hoge kwaliteit. Toch zijn er situaties denkbaar waarin men tijdelijk behoefte heeft aan ondersteuning. Bij ons is het mogelijk om op detacheringsbasis gebruik te maken van onze diensten.

Uitbesteding loonaangifte

Als werkgever moet je periodiek loonaangifte doen voor de loonheffingen. Dit moet elke maand of elke vier weken digitaal aangeleverd worden bij de Belastingdienst. Dit moet tijdig gebeuren, evenals het betalen ervan. Dit vergt de nodige kennis en een ijzeren discipline. Ondernemers willen geen gedoe en daarom besteden ze de loonaangiftes graag uit bij een gerenommeerde partij als Rikst.

HR Advies

Wanneer je personeel in dienst hebt of je bent dga, dan is het uitvoeren van een juiste salarisadministratie soms onvoldoende. Er zijn situaties denkbaar die niet alledaags zijn. Dan is het goed dat je kunt terug vallen op professionals die jou hierin kunnen ondersteunen.

De specialist in lonen

De salarisadministratie is een nauwkeurige bezigheid en kan ook nog eens complex zijn. Mede daardoor kost het een hoop tijd. Maak het voor jezelf makkelijk en besteed de salarisadministratie uit aan Rikst Accountants! Wij verzorgen de loonmutaties, loonstroken, loonaangiftes en jaaropgaven. Je weet dan zeker dat alles goed en op tijd wordt uitgevoerd. Bij complexe HR situaties, zoals het opstellen van arbeidscontracten en ontslagprocedures, kunnen wij jou ondersteunen. Tot slot bieden wij ook de nodige ondersteuning op locatie.

Wanneer je de loonadministratie gaat uitbesteden, dan zal je merken dat je veel tijd bespaart. Denk hier bijvoorbeeld aan het niet meer uitvoeren van de administratie. Je hoeft je ook niet meer in te lezen in het arbeidsrecht en cao’s om zodoende de kennis en wijzigingen bij te houden. Het maken van fouten in de loonadministratie wordt hiermee ook verkleind.

Daarnaast is het vaak ook goedkoper! Je houdt meer tijd over om te ondernemen en geld te verdienen. Je hoeft geen dure softwarepakketten aan te schaffen en de kans op financiële boetes wordt geminimaliseerd.

Het uitbesteden van de salarisadministratie aan Rikst is eenvoudig en snel te realiseren. Wij werken met Nmbrs. Dit is een breed toepasbaar online HR-systeem dat ondersteuning biedt bij de dagelijkse HR taken. Hierdoor kun jij je meer focussen op het ondernemen! Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten. Ze zijn deskundig, oplossingsgericht en proactief. Zo garanderen wij dat jouw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving.

De voordelen van
lonen bij Rikst

  • Je houdt meer tijd over om te ondernemen
  • Het is vaak goedkoper
  • Alle kennis in huis
  • Fouten worden geëlimineerd
  • Je besteedt een ingewikkeld proces uit
Kennismaken met Rikst

Haal Rikst aan boord!

Ben jij klaar voor de volgende fase?
Haal Rikst aan boord!