Daar-om.nl

Daar-om.nl helpt het ambitieuze MKB met het professionaliseren van de online zichtbaarheid en vindbaarheid van zijn bedrijf.

“En dat doen we op dit moment voor meer dan 500 bedrijven op een toegankelijke en betaalbare manier”, aldus Wolter van der Weide. Hij is mede-eigenaar van het online marketing bureau Daar-om.nl. Het bedrijf is in 2013 opgericht met als missie om het ambitieuze MKB te helpen met groeien en innoveren. Wolter: “Het gaat om keuzes maken, de propositie scherp zetten voor de ondernemer. Wij zetten vervolgens bewezen online diensten, zoals Google, in om op basis daarvan ze te helpen met het genereren van leads. Bijkomend voordeel is dat ze op dit vlak tijd besparen en meer bezig kunnen zijn met hun bedrijf”.

Het leukste is als je bedrijven ziet groeien door ze te helpen met het genereren van meer business.

In de afgelopen jaren is Daar-om.nl behoorlijk gegroeid, heeft het inmiddels meer dan 1000 bedrijven geholpen en werken er op dit moment 35 man. “Vanwege de groei moesten we verhuizen naar een andere locatie binnen de stad Groningen”. Hierbij is rekening gehouden met een verdere toename van het personeel. “Ik verwacht inderdaad dat we blijven groeien. Belangrijk hierin is wel dat we de juiste mensen blijven vinden en vasthouden. Waar ik trots op ben? Daar-om.nl is gecertificeerd als Google premier partner en blijft zich ontwikkelen. Maar het leukste blijft toch als je bedrijven ziet groeien door ze te helpen met het genereren van meer business”.

Rikst Accountants is gewoon een serieus en professionele partij. Dat geeft rust!

Wolter: “Het eerste contact werd gelegd op de beurs”. Zowel Rikst Accountants als Daar-om namen eind 2018 deel aan de Noordelijke Promotiedagen. “Wij zochten een betrouwbare partij waaraan wij de salarisadministratie konden uitbesteden. Na een aantal gesprekken viel de keuze op Rikst. “We hadden gewoon een klik. Op het gebied van de salarissen mag er gewoon niks mis gaan. Bij Rikst snappen ze dat. Nu ik dit heb uitbesteed aan een serieuze en professionele partij geeft mij gewoon rust”.

Het is meer dan alleen uitvoeren van de administratie; ze denken met je mee en komen met adviezen.

Wolter is erg tevreden over de samenwerking. Het contact loopt gewoon goed, men is altijd bereikbaar. Ik wil mij zo min mogelijk bezig houden met de administratie. Zodoende kan ik mij focussen op het ondernemen. Maar als zaken beter kunnen, dan hoor ik dat graag. Zo zijn we al meerdere keren geadviseerd over pensioenen en de WKR. Het is meer dan alleen het uitvoeren van de salarisadministratie. Ze denken op een proactieve manier met je mee en komen met adviezen.”

Benieuwd naar wat andere ondernemers van ons vinden? Klik hier voor meer klantverhalen

< Bekijk alle klantverhalen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!