Diepzeekonijn B.V.

Als ondernemer wil je graag laten weten én zien wie je echt bent en hoe jij je weet te onderscheiden van de massa. Diepzeekonijn maakt het zichtbaar!

Op gebied van moving media en marketing is Diepzeekonijn inmiddels een gevestigde naam in de regio van Noord-Nederland. Vele projecten hebben ze succesvol weten af te ronden. Matthijs Noordbroek, co-owner van Diepzeekonijn BV: “Wij zorgen voor pakkende verhalen en beeldbepalende content voor onze opdrachtgevers. Dit doen we op een professionele en betaalbare manier. Wij stellen ons flexibel op, maar tegelijkertijd durven we onze mening te geven, waarbij we vaak buiten de geijkte kaders gaan.”

Wij denken mee met onze opdrachtgever

Meedenken is erg belangrijk voor Matthijs. “Wij zien onszelf graag als het verlengstuk op gebied van marketing voor onze opdrachtgevers. Om te komen tot mooie resultaten gaan we eerst met de klant in gesprek. Wie ben je? Waar sta je voor? Welk verhaal wil je bij wie overbrengen? En met welk doel? Dat komt uiteindelijk het product in de vorm van de juiste content ten goede! Maar daar stopt onze dienstverlening niet. Want hoe zorg je er nu voor dat diezelfde content goed en met de meeste impact bij jouw doelgroep terecht komt? Deze verantwoordelijkheid nemen we ook graag op ons”. Deze werkwijze leidt vaak tot langdurige samenwerkingen. “Ook met vooraanstaande partijen zoals De Drie Gezusters, Groningen Seaports en Gasunie, vertelt Matthijs trots.

Alle ingrediënten liggen op tafel, nu de juiste receptuur nog!

Het meedenken is ook het sleutelwoord voor Matthijs wat betreft de samenwerking met Rikst Accountants. “De administratie moet in mijn ogen simpel zijn en altijd en overal inzichtelijk blijven. Daarnaast verwacht ik dat mijn accountant op financieel gebied meedenkt en proactief de samenwerking opzoekt.

Matthijs geeft aan dat Rikst op financieel gebied de juiste partner voor hem is. “Wij hebben het erg druk en zijn uit ons jasje gegroeid. We zijn onlangs verhuisd naar een grotere locatie, iets wat veel tijd heeft gekost maar tegelijkertijd een hoogtepunt is geweest. Maar nu dat achter de rug is, willen we verder: meer naamsbekendheid, meer groei en de juiste keuzes maken! Alle ingrediënten liggen op tafel om hier een invulling aan te geven. Nu is het zaak om tot de juiste receptuur te komen! En daar kan Rikst ons in ondersteunen. In Wouter Cruiming (adviseur binnen Rikst Accountants) heeft Matthijs de juiste persoon die hem daarin kan helpen. Matthijs vervolgt: “Wouter denkt op een proactieve manier met ons mee. Op basis van de administratie en de plannen die wij hebben, stellen we doelen op. Op deze manier zijn we op strategisch niveau met elkaar aan het sparren, iets wat we ook graag doen met onze klanten. En de slimme software helpt ons daarmee. 

< Bekijk alle klantverhalen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!