Hoornie B.V.

Wat begonnen is als verkoper op marktplaats en Ebay, is nu uitgegroeid tot een webshop op het gebied van portofoon en accessoires. “Heel simpel, op Marktplaats bouw je geen klantenbestand op, vandaar de webshop. aldus Edsard. En de naam Hoornie? “De naam Hoornie staat voor ‘ik hoor niet’ en was in eerste instantie bedacht voor een concept in gehoorbescherming, iets waar we allicht in de toekomst mee willen uitbreiden”.

“In de markt is service erg belangrijk. Mijn klantenbestand is erg divers en bestaat uit onder andere voetbalstadions, productiemaatschappijen, attractieparken, beveiligers en BHV’ers. Maar het is natuurlijk niet zo dat al deze groepen eenzelfde oplossing hebben. Daarnaast wil ik gewoon goede producten leveren, daarom zoek ik actief de samenwerking op met leveranciers. En verzamel ik de juiste mensen om mij heen”.

Het is handig om realtime inzicht te hebben

De administratie is iets waar Edsard zo min mogelijk mee bezig wil zijn. Toen hij had besloten om zijn boekhouding uit te gaan besteden, kwam hij al snel uit bij Rikst Accountants. “Door mijn zakenpartner kwam ik in aanraking met Rikst en de rest is geschiedenis. Het bevalt mij ontzettend goed. Het grootste voordeel? Ik hoef mij niet te verdiepen in de regelgeving omtrent dit onderwerp. Het wordt bijna allemaal voor mij gedaan. De hoeveelheid tijd die ik er nu insteek is echt minimaal. En dat ik nu realtime inzage heb, is nu ontzettend handig!”

Proactief meedenken

Ik heb geen zin om mij continu in te lezen in de regels. Gelukkig hoeft dat ook niet, want daar heb ik de mensen van Rikst voor. Ik doe tegenwoordig ook zaken met Duitsland en daar werkt de BTW toch net even iets anders. Mijn contactpersoon binnen Rikst heeft dit voor mij uitgezocht. Daarnaast zijn ze ook continu op een proactieve manier bezig om de administratie te verbeteren. De koppeling met Mollie is hier een goed voorbeeld van en scheelt mij weer tijd. Rikst is een accountantskantoor die de slimme software en nieuwe technologieën omarmt, ook in hun manier van communiceren. Het is laagdrempelig en prettig.

< Bekijk alle klantverhalen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!