Promocat B.V.

PromoCat helpt promotionele ondernemers tijd besparen.

Jeroen Koekoek, oprichter en eigenaar van PromoCat: “Wij zijn de online partner voor promotionele bedrijven in Nederland en België en ondersteunen hen bij het online verkopen van promotionele artikelen en dragen bij in een effectieve orderafhandeling. Dit zorgt voor tijdsbesparing en een toename van de klantgerichtheid.

Jullie groeiprogramma zorgde voor de juiste focus

Jeroen kwam via Johan de Konink bij Rikst terecht. “We zaten destijds bij een traditionele accountant die hoofdzakelijk met mappen en ladingen papier werkte. Mede daardoor hadden wij ook absoluut geen inzicht in de cijfers. En ik miste voornamelijk pro-activiteit. Ik merkte al gauw dat Rikst mij kon bieden waar ik naar op zoek was.

Jeroen kwam al snel in aanraking met ons groeiprogramma. Dat was precies hetgeen waar ik naar op zoek was. In dit programma is de administratie de basis van waaruit strategische keuzes gemaakt kunnen worden. De grootste winst hieruit is dat ik nu focus heb, ik weet waar ik naartoe wil met mijn bedrijf. Daardoor wordt het allemaal een stuk makkelijker.

Een goede sparringspartner

De samenwerking verloopt erg positief tussen Jeroen en de adviseur (Wouter Cruiming) binnen Rikst. Ik zie Wouter niet alleen als sparringspartner, maar ook als een soort gatekeeper. Tijdens onze sessies zorgt hij mede voor een realiteitscheck en het behoud van onze focus. Het is erg belangrijk dat we ons verhaal strak houden en vooruit blijven gaan. De juiste input van niet alleen Wouter, maar ook diegene die de administratie voor ons doet binnen Rikst is erg waardevol.

< Bekijk alle klantverhalen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!