Dreamfit

Dreamfit 

It’s you time. De slogan van Dreamfit geeft het al aan. Alles draait om de klant. Elmar Luth, samen met zijn partner Myrthe Schiphorst, eigenaar van Dreamfit licht toe:

Mensen die bij ons komen hebben vaak alles al geprobeerd. En nog weten ze lang niet altijd hoe ze moeten bewegen en waar ze op moeten letten qua voeding. Vanwege onze persoonlijke begeleiding verandert dat. En daar zit onze kracht. Een ander belangrijk aspect is het sociale. Vanwege het persoonlijke voelen de mensen zich op hun gemak en komen graag bij ons om te sporten. Het is een soort community geworden waar men graag bij hoort.”

Wat begonnen is als personal training geven binnen sportscholen is nu uitgegroeid tot een eigen studio. “Het geven van personal training was erg leuk, maar de locaties waren vaak te vol waardoor de training onder druk kwam te staan. En dat vinden wij een gemiste kans. Vandaar dat we in 2017 onze eigen sportschool hebben geopend. Veel van onze klanten hebben een hectisch bestaan en willen zo efficiënt mogelijk trainen. Dit wordt bereikt door de persoonlijke begeleiding”.

Inmiddels bestaat het team uit meer dan 10 professionals en geven ze niet alleen personal training, maar ook groepslessen. “De grootte van de groepen zijn dusdanig dat het persoonlijke aspect niet uit het oog verloren wordt. En we merken gewoon dat het werkt. Onze klantenbestand neemt nog steeds toe, mede doordat ons concept helder en duidelijk is.” Reden genoeg om door te gaan met groeien. “We gaan kijken naar de mogelijkheden voor het openen van een extra vestiging, een belangrijk doel voor de komende periode”.

Rikst Accountants werd mij meerdere keren aanbevolen

Als ondernemer vind ik het bijhouden van de administratie niet het leukste wat er is, bij mijn vorige accountant was ik ook totaal het overzicht kwijt en had ik ook geen toegang tot mijn administratie. En dat wilde ik toch anders”. Toen Elmar meerdere keren vanuit zijn netwerk gewezen werd op Rikst Accountants ging hij het gesprek aan. “Vanaf minuut 1 werd mij duidelijk en inzichtelijk gemaakt wat ik kon verwachten en dat vond ik erg prettig.” Spijt heeft hij absoluut niet van de overstap. “Ik vond de administratie niet leuk, maar nu ik de inzicht heb die ik graag wil, zie ik toch het belang ervan in”. Inmiddels wordt de administratie ook gebruikt bij het maken van strategische beslissingen. “Ik verwacht meer van mijn accountant dan alleen een juiste administratie. Bij Rikst bieden ze niet alleen online inzicht, maar denken ook mee over de toekomst. En dat vind ik echt van toegevoegde waarde”.

Proactief op zoek naar slimme oplossingen

Ondanks dat ik maar enkele minuten per dag besteed aan mijn administratie en het dagelijks inzicht goed is, zijn ze bij Rikst constant op zoek naar verbeterpunten. En daar word ik dan op een proactieve manier op gewezen.” Onlangs is er middels Duopact een koppeling gerealiseerd tussen Yuki en VirtuaGym. Een perfect voorbeeld van het inzetten van slimme software om het nog makkelijker te maken. “Ideaal, ik hoef nu nog maar 1 bestand te importeren. Deze pro-activiteit wordt zeer gewaardeerd en daarmee is Rikst het geld absoluut waard!

Benieuwd naar wat andere ondernemers van ons vinden? Klik hier voor meer klantverhalen.

< Bekijk alle klantverhalen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!