Karim Al Attar

Binnen Rikst Accountants hechten we veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten. We durven wel te stellen dat we onze klanten goed kennen. Maar we vinden het ook belangrijk dat zij ons goed kennen. Dat komt de samenwerking ten goede!

Bij deze stellen we graag Karim Al Attar aan jou voor.

Hoi, mijn naam is Karim Al Attar, 23 jaar en woon in de hoofdstad van Drenthe, Assen. Ik werk nu bijna één jaar bij Rikst Accountants. Ik maak als medewerker Accountancy onderdeel uit van de afdeling Administratie binnen Rikst Accountants. Een leuke en uitdagende job! Naast mijn werk volg ik ook de opleiding 'Junior Assistent Accountant'.

"Gegevens vertalen naar een goede administratie waar een ondernemer zijn voordeel mee kan behalen"

Wat vind je zo leuk aan je werk?

Van het insturen van facturen tot het ontvangen van een jaarrapport; daartussen zit heel veel. Ik vind het leuk om in dat proces een schakel te zijn. Een onderdeel van een geoliede machine. Facturen verwerken en controles uitvoeren waardoor het proces doorgezet kan worden richting het team 'Samenstel'. Maar ook het klantcontact is leuk. Stukken die ontbreken opvragen en vragen van klanten beantwoorden. Het resultaat van dit alles is dat alle gegevens richting de klant op de juiste manier vertaald wordt. Dat hij een administratie ontvangt waarmee hij zijn voordeel kan behalen.

Wanneer is jouw werkdag geslaagd?

Enerzijds door het behalen van de planning. Alle mutaties en facturen van die dag zijn verwerkt en er staan geen vragen van klanten open. Anderzijds is mijn dag geslaagd wanneer ik mij geen zorgen hoef te maken over de administraties van klanten. De controles zijn uitgevoerd en ik heb er een goed gevoel bij. Dat vind ik fijn!

"Wanneer ik mij geen zorgen hoef te maken over de administraties van klanten, dat geeft mij een fijn gevoel"

Je werkt nu bijna een jaar bij Rikst Accountants. Wat spreekt jou het meeste aan?

De samenstelling van het team. Het is kleinschalig, waardoor er een soort van cohesie ontstaat. Iedereen is geïnteresseerd in elkaar. Het voelt ook als één team, ondanks de verschillende afdelingen. Daarnaast houden we elkaar op verschillende manieren op de hoogte, hoe het gaat met een ieder. Op deze manier hebben we goed contact met elkaar.

Rikst! De accountant achter de ondernemer met ambities. Wat betekent dat voor jou?

Dit betekent voor mij dat een ondernemer bij ons terecht kan met diverse vraagstukken. Of dit nou een fiscaal, puur administratief of een strategisch vraagstuk is, wij denken graag mee. Voor mij is het belangrijk om samen met de klant stappen te blijven maken. Meekijken met de klant en weten wat er speelt. Als je dan uiteindelijk de ondernemer ook daadwerkelijk die stappen ziet maken, is dat natuurlijk de kroon op het werk.

"Als je dan uiteindelijk de ondernemer ook daadwerkelijk die stappen ziet maken, is dat natuurlijk de kroon op het werk"

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Om heel eerlijk te zijn, ontbreekt het me vaak aan vrije tijd. Ik ben altijd druk met van alles en nog wat. Maar op de rustige momenten zit ik graag op Youtube. En wanneer het kan, pak ik samen met mijn vriendin de auto en gaan we voor een paar dagen op pad. Een roadtrip met z'n tweeën.

Heb je nog toekomstdromen?

Ik zou nog wel eens met een mooie auto door Amerika willen rijden. Dat lijkt me geweldig. Daarnaast zoveel mogelijk roadtrips maken.

Wist je dat.........

  • Karim vroeger leraar wilde worden;
  • Hij vier jaar op basketbal heeft gezeten;
  • Karim graag naar oude series kijkt, zoals Fawlty Towers;
  • Hij zichzelf een goede autobestuurder vindt;
  • Karim fan is van borat en Ali G.

Neem contact op met Karim Al Attar

Heb je vragen? Of wil je weten wat Karim voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op.

Meer weten? Vraag het Karim!

Medewerker Accountancy
  • Financiële administratie
  • Robotic Accounting
  • Analytisch
Afspraak maken met Karim
< Naar het teamoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!