Lars Lammerts

Binnen Rikst Accountants hechten we veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten. We durven wel te stellen dat we onze klanten goed kennen. Maar we vinden het ook belangrijk dat zij ons goed kennen. Dat komt de samenwerking ten goede!

Bij deze stellen we graag Lars Lammerts aan jou voor.

Hallo, mijn naam is Lars Lammerts, ik ben 24 jaar en woon in het mooie Drentse dorpje Westerbork. Binnen Rikst Accountants ben ik werkzaam als medewerker accountancy. Ik houd mij voornamelijk bezig met het op orde krijgen van de administraties voor onze klanten. Hiervoor heb ik Bedrijfseconomie gestudeerd.

“Ik kan goed met cijfers overweg, ik vind het ook leuk om ermee bezig te zijn”

Wat vind je zo leuk aan je werk?

De variatie in het werk. Het is niet alleen het verwerken van mutaties en facturen. Je voert controles uit en beantwoord de vragen die ondernemers vanuit hun administratie hebben. Je bent daarnaast met verschillende ‘type’ ondernemers bezig. Elke ondernemer heeft zo zijn eigen doelen en is actief in een andere branche. Daarnaast kan ik goed met cijfers overweg. Ik vind het gewoon leuk om daarmee bezig te zijn en de administraties voor de ondernemer op orde te krijgen.

Wanneer is jouw werkdag geslaagd?

Voor mij is een dag geslaagd wanneer alle mutaties verwerkt zijn en de klant kan bouwen op een administratie die up-to-date is. Het gebruik van de juiste software is hierin erg belangrijk. In Yuki zit bijvoorbeeld een kwaliteitsmonitor waarmee in één oogopslag te zien is hoe de administratie ervoor staat. Ontbreken er zaken, of gaat er iets mis? Dan moet je daarin stappen ondernemen om de administratie weer op orde te krijgen. Zodoende kan de ondernemer snel zien hoe het met zijn bedrijf gaat.

“De administratie moet op orde zijn. Zodoende kan de ondernemer snel zien hoe het gaat”

Je werkt nu bijna 1 jaar bij Rikst Accountants. Wat spreekt jou het meeste aan?

Het is een hecht team, ik voelde me eigenlijk vanaf de eerste werkdag thuis. Iedereen kent elkaar en staat ook voor elkaar klaar. Dat is typisch Rikst vind ik.

Rikst! De accountant achter de ondernemer met ambities. Wat betekent dat voor jou?

Administraties op orde krijgen en houden. Vanuit daar gaan beoordelen wat er beter kan en welke mogelijkheden er zijn voor de ondernemer. Uiteindelijk is het belangrijk om samen met de klant stappen te blijven zetten om een betere en gezondere onderneming te hebben. Een vergelijk maken met voorgaande maanden, inzoomen in de huidige stand van zaken en kijken naar de stappen die gezet kunnen worden. Vanuit het verleden en het heden richting de toekomst kijken. De administratie is daarin van wezenlijk belang.

“De administratie is gewoon van wezenlijk belang voor de ondernemer”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik pak heel graag de motor, ik ben echt een motorfanaat. Ik ga ook elk jaar naar de TT in Assen. Daarnaast wandel ik graag met de hond.

Heb je nog toekomstdromen?

Ik zou heel graag meer van de wereld willen zien. New York staat bovenaan de lijst. Maar een reis door Australië zou ik ook geweldig vinden.

Wist je dat...

  • Lars naast motorcoureur vroeger ook graag soldaat wilde worden;
  • Hij dit alleen uitoefent op de spelcomputer;
  • Lars een groot Harry Potter fan is;
  • En elk boek en elke film meerdere keren gelezen en bekeken heeft.

Neem contact op met Lars

Heb je vragen of wil je graag weten wat Lars Lammerts voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Meer weten? Vraag het Lars!

Medewerker Accountancy
  • Financiële administratie
  • Analytisch
  • Robotic accounting
Afspraak maken met Lars
< Naar het teamoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!