Mechteld Oosterbeek-Reeders

Binnen Rikst Accountants hechten we veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten. We durven wel te stellen dat we onze klanten goed kennen. Maar we vinden het ook belangrijk dat zij ons goed kennen. Dat komt de samenwerking ten goede. Daarom stellen we graag Mechteld Oosterbeek-Reeders aan je voor.

Hallo, mijn naam is Mechteld, ik ben 43 jaar en woon samen met mijn man en drie kinderen in het dorp Roderesch, vlakbij Roden. Ik ben al enkele jaren de Office Manager binnen Rikst Accountants. Een veelzijdige functie die ik met ontzettend veel plezier vervul.

"Ik ga tevreden naar huis wanneer gedurende een werkdag alles op kantoor soepel is verlopen"

Wat vind je zo leuk aan je werk?

Dingen regelen en organiseren. Geen dag is eigenlijk hetzelfde. Naast het feit dat ik vaak het eerste aanspreekpunt ben op kantoor, komen ook vaak ad hoc werkzaamheden op mijn pad. 's Ochtends heb ik een bepaalde planning in mijn hoofd die ik gedurende mijn werkdag toch vaak moet aanpassen. Dat ervaar ik zeker niet als vervelend. Sterker nog, dat maakt mijn werk bij Rikst zo leuk!

Wanneer is jouw werkdag geslaagd?

Vanuit het niets iets maken. Collega's ontzorgen en onze klanten verder helpen. Dat geeft mij toch wel een voldaan gevoel. Daarbij speelt ook het sociale aspect een rol. Ik ontferm me graag over mijn collega's. Niet alleen met de standaard werkzaamheden, maar ook vind ik het belangrijk dat het goed met ze gaat.

“Collega's ontzorgen en klanten verder helpen. Dat is mijn missie”

Je werkt nu al een tijdje bij Rikst Accountants. Wat spreekt jou het meeste aan?

We zijn geen groot accountantskantoor. Er heerst een ongedwongen sfeer waarin we zorgen voor elkaar en ons maximaal inzetten voor onze klanten. Gewoon een prettige werkomgeving.

Rikst! De accountant achter de ondernemer met ambities. Wat betekent dat voor jou?

Het is voor mij belangrijk dat de klant zijn verhaal bij mij kwijt kan. En dat hij daarbij het gevoel krijgt dat hij echt verder geholpen wordt. Een stap dichterbij de oplossing van zijn probleem of het antwoord op zijn vraag. Ook al krijgt hij niet altijd direct de oplossende factor aan de lijn.

“De klant moet het gevoel krijgen dat hij echt verder geholpen wordt”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Quality time met de dierbaren om je heen, vooral nu tijdens de Corona. Daarnaast lees ik graag en vind ik het leuk om taarten te bakken. Een avondje Netflix vind ik ook niet verkeerd.

Heb je nog toekomstdromen?

Ik ben al getrouwd, maar een huwelijksreis hebben we nog nooit kunnen maken. Dus dat staat aardig bovenaan mijn lijstje. En gewoon meer van de wereld zien.

Wist je dat...

  • Mechteld goed in opruimen is;
  • ze graag wil leren hoe je een dood dier kunt opzetten;
  • en ze hiervoor een cursus gaat volgen;
  • Het bakken van taarten haar goed afgaat;
  • Mechteld graag op een warme dag een warme Latte Macchiato drinkt.

Neem contact op met Mechteld

Heb je vragen of wil je graag weten wat Mechteld Oosterbeek-Reeders voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Meer weten? Vraag het Mechteld!

Office Manager
  • Organiseren
  • Plannen
  • Ontzorgen
Afspraak maken met Mechteld
< Naar het teamoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!