Patrick Hageman

Binnen Rikst Accountants hechten we veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten. We durven wel te stellen dat we onze klanten goed kennen. Maar we vinden het ook belangrijk dat zij ons goed kennen. Dat komt de samenwerking ten goede.

Bij deze stellen we graag Patrick Hageman aan jou voor.

Hallo, ik ben Patrick Hageman, 39 jaar en woon in Zuidbroek. Ik werk nu ruim 6 jaar bij Rikst Accountants. Daarvoor ben ik onder andere werkzaam geweest bij Adbeco Accountants en de dierenbescherming. Bij die laatste partij werkte ik op de afdeling Financiële Administratie.

"De administraties van onze klanten op orde krijgen. Daar word ik blij van"

Wat vind je zo leuk aan je werk?

Cijfers liggen mij goed. Ik vind het leuk om daarmee bezig te zijn. En om zodoende de administraties van onze klanten op orde te krijgen. Daar word ik echt blij van. Daarnaast vind ik het leuk om zowel ondernemers als collega's te helpen. Ervoor te zorgen dat ze verder kunnen.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er bij jou uit?

Ik ben nu voornamelijk bezig met het uitvoeren van controles, zodat de btw-aangiftes de deur uit kunnen. En check ik de administraties, zodat de collega's van de afdeling Samenstel bezig kunnen met het jaarwerk. Verder ben ik voor een aantal klanten verantwoordelijk voor het verwerken van de administraties.

"Wanneer de administratie niet op orde is, kunnen er geen vervolgstappen ondernomen worden"

Wanneer is jouw werkdag geslaagd?

Op het moment dat de klant tevreden is. En dat zit hem in meerdere dingen. De administraties kloppen, eventuele vragen zijn beantwoord en de controles zijn uitgevoerd. Op dat soort momenten heb ik een goed gevoel overgehouden aan de dag.

Wat spreekt jou het meeste aan bij het werken binnen Rikst?

De leuke collega's en de cultuur die er heerst. Je kunt bij iedereen binnenlopen en de lijntjes zijn kort. De bereidheid om elkaar te helpen is groot. Daarnaast vind ik onze jaarlijkse meerdaagse uitje fantastisch om mee te maken.

Rikst! De accountant achter de ondernemer met ambities. Wat betekent dat voor jou?

Om dit waar te kunnen maken, moet de basis kloppen. Zonder een juiste en volledige administratie kunnen de nodige vervolgstappen niet gezet worden. Dat geldt niet alleen voor de collega's, maar ook voor onze klanten. De ondernemer moet de juiste informatie krijgen en het moet up-to-date zijn. Is dat niet het geval, dan kunnen er verkeerde keuzes gemaakt worden.

"De ondernemer moet de juiste informatie krijgen. Anders kunnen er verkeerde keuzes gemaakt worden"

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik klus graag en ik vind tuinieren ook erg leuk om te doen. Daarnaast ben ik vaak op de boerderij van mijn vader te vinden.

Wat zou je graag nog willen doen in je leven?

Zoals iedereen zou ik graag meer van de wereld willen zien. Maar verder ben ik een persoon die vooral wil genieten van het hier en nu.

Wist je dat...

  • Patrick vroeger brandweerman wilde worden;
  • Hij best wel handig is;
  • Patrick een groot dierenliefhebber is;
  • Hij regelmatig plaatsneemt op de tractor.

Neem contact op met Patrick Hageman

Heb je vragen of wil je weten wat Patrick voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Meer weten? Vraag het Patrick!

Medewerker Accountancy
  • Administratie
  • Controle
  • BTW
Afspraak maken met Patrick
< Naar het teamoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!