Silvy Lourens-Boonstra AA

Binnen Rikst Accountants hechten we veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten. We durven wel te stellen dat we onze klanten goed kennen. Maar we vinden het ook belangrijk dat zij ons goed kennen. Dat komt de samenwerking ten goede!

Bij deze stellen we graag Silvy Lourens-Boonstra AA aan jou voor.

Hoi, mijn naam is Silvy, 45 jaar oud en ik woon samen met mijn gezin in het mooie Heerenveen. Ik ben Accountant en adviseur binnen Rikst Accountants. Daarnaast geef ik leiding aan het team “Samenstel”. Dit doe ik nu bijna alweer 3 jaar. Daarvoor ben ik onder andere werkzaam geweest als kantoorleider bij Van Braak Accountants.

“Communiceren met klanten en collega’s. Dat vind ik ontzettend leuk!”

Wat vind je zo leuk aan je werk?

Geen dag is eigenlijk hetzelfde. Het is erg dynamisch allemaal. Wanneer ik ’s ochtends richting kantoor rijd, weet ik nooit exact hoe mijn werkdag eruit komt te zien. Dat heeft niet alleen te maken met het feit dat ondernemers altijd bezig zijn. Dit komt ook door de verschillende werkzaamheden die ik binnen Rikst Accountants uitvoer. Een gemiddelde werkdag? Vanwege Corona beginnen we met het team met een dagstart. We kijken onder andere naar de planning. Vervolgens ben ik eigenlijk de hele dag met mijn klanten bezig. Mailtjes beantwoorden, telefoontjes plegen, reviews schrijven, adviesklussen oppakken en vaktechnische vraagstukken uitzoeken.

Wanneer is jouw werkdag geslaagd?

Wanneer ik de planning van de dag heb gehaald geeft altijd wel een fijn gevoel. Alles naar tevredenheid oplossen. Collega’s helpen. Eigenlijk wanneer iedereen (klanten en collega’s)  tevreden is en goed geholpen worden.

“Iedereen naar tevredenheid helpen. Dat vind ik het belangrijkste van mijn werk.”

Je werkt nu al een tijdje bij Rikst Accountants. Wat spreekt jou het meeste aan?

Het is toch echt niet een stereotype accountantskantoor. Aan alles merk je dat dit een ander kantoor is. Informeel, erg korte lijnen en veel aandacht voor collega’s. Onze inzet wordt ontzettend gewaardeerd; de mensen worden ook echt in hun kracht gezet.

Rikst! De accountant achter de ondernemer met ambities. Wat betekent dat voor jou?

We trekken met de klant op en weten gewoon wat er bij hem speelt. Meedenken met klanten, proactief handelen, vooruit kijken, constant op zoek zijn naar verbeteringen. De klant weet ons te vinden. Je moet er altijd zijn voor de klant, niet alleen zakelijk, maar ook op het persoonlijke vlak.

“Een persoonlijke benadering; daarin maak je als accountant het verschil!”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben een echt familiemens. Ik vind het ontzettend leuk om met mijn gezin op pad te gaan; vakanties, weekendjes weg. Maar ook op een doordeweekse avond speel ik net graag spelletjes of pakken een leuke film.

Heb je nog toekomstdromen?

Ja, reizen. We hebben nog wat mooie landen te gaan. Maar wat sowieso op de planning staat is een rondreis door Amerika met het gezin. New York en Florida zijn plekken waar onze kinderen graag naartoe gaan.

Wist je dat......

  • Silvy ontzettend fanatiek is in een Escape Room;
  • Haar Chimichurri ontzettend goed in de smaak valt;
  • Silvy tot haar 16e bij een circus heeft gezeten;
  • Dat zij het liefst liedjes meezingt in de auto;
  • En dat ze een karaoke niet zal overslaan.

Neem contact op met Silvy Lourens-Boonstra

Heb je vragen of wil je graag weten wat Silvy voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Meer weten? Vraag het Silvy!

Accountant
  • Accountancy
  • Belastingadvies
  • Financieel advies
Afspraak maken met Silvy
< Naar het teamoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!