Tehani de Vrieze

Binnen Rikst Accountants hechten we veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten. We durven wel te stellen dat we onze klanten goed kennen. Maar we vinden het ook belangrijk dat zij ons goed kennen. Dat komt de samenwerking ten goede.

Bij deze stellen we graag Tehani de Vrieze aan jou voor.

Hallo, ik ben Tehani, 29 jaar en woon samen met mijn man en dochtertje in Assen. Ik werk nu ruim een jaar als assistent accountant bij Rikst Accountants. Daarvoor heb ik ruim 7 jaar gewerkt bij een administratiekantoor in Assen. Daar hield ik mij voornamelijk bezig met controles en het opstellen van aangiftes voor de inkomstenbelasting.

"Het werken met cijfers vind ik leuk. Maar het verhaal wat erachter schuilt is nog veel interessanter"

Wat vind je zo leuk aan je werk?

De zelfstandigheid binnen mijn functie os groot. Je bent constant bezig met je eigen planning. Dat brengt druk met zich mee, maar ik kan daar goed mee omgaan. Ik werk graag met cijfers. En achter die cijfers zit ook een verhaal. En om me daar in te verdiepen vind ik ontzettend interessant.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er bij jou uit?

De planning bepaalt voor een groot deel mijn werkdag. Ik houd mij dan voornamelijk bezig met het samenstel gereed maken van de administraties en met de aangiftes voor de inkomstenbelasting. Daarnaast bestaat mijn werk uit het beantwoorden van klantvragen en het oplossen van problemen.

"Het leukste onderdeel van mijn werk is het oplossen van problemen voor de klant, zodat hij weer verder kan met ondernemen"

Wanneer is jouw werkdag geslaagd?

Wanneer problemen worden opgelost voor de klant. En dat de klant dan weer verder kan met ondernemen. Dat vind ik ook het leukste onderdeel van mijn werk. Daarnaast is het behalen van mijn planning ook wel zo fijn zo aan het einde van een werkdag. Gewoon dat alles goed en snel verloopt.

Wat spreekt jou het meeste aan bij het werken binnen Rikst?

Ik heb een soort familiegevoel bij Rikst. Er heerst gewoon een gemoedelijke sfeer waarin ook alles bespreekbaar is. De lijntjes zijn kort en bij problemen zijn we bereid om elkaar te helpen.

Rikst! De accountant achter de ondernemer met ambities. Wat betekent dat voor jou?

Je moet de klanten niet alleen door de administraties heen helpen en ze voorzien van advies. Maar ze ook laten begrijpen wat deze cijfers nu daadwerkelijk zeggen. Daar gaat het om. Het verhaal achter de cijfers. Niet alleen voor nu, maar ook richting de toekomst.  

“Het verhaal achter de cijfers, daar gaat het om. Niet alleen voor nu, maar ook richting de toekomst”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

De vrije tijd die ik heb, steek ik veelal in mijn gezin en familie. Ik ben echt een familiemens. Daarnaast vind ik het leuk om series te kijken op Netflix, samen met mijn man.

Wat zou je graag nog willen doen in je leven?

Lekker op vakantie gaan en meer van de wereld zien. Ik zou heel graag nog een keer op safari willen in Afrika. Ik ben namelijk echt een natuur- en dierenliefhebber.

Wist je dat....

  • Tehani vroeger stewardess wilde worden;
  • Ze aardig piano kan spelen;
  • Tehani binnen haar familie bekend staat als ICT specialist;
  • Ze goed is in het regelen van allerlei zaken.

Neem contact op met Tehani de Vrieze

Heb je vragen of wil je weten wat Tehani de Vrieze voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Meer weten? Vraag het Tehani!

Assistent Accountant
  • Samenstelpraktijk
  • Administratie
  • Advies
Afspraak maken met Tehani
< Naar het teamoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!