14 May 2020

Nieuws

Ondernemen in coronatijd

Inleiding

Het ondernemen voor de coronatijd zag er geheel anders uit. Maar na het verschijnen van de vorige editie van het Fisckwartaaltje is de wereld totaal veranderd door de uitbraak van het coronavirus. Dachten we aanvankelijk misschien nog dat we de dans zouden kunnen ontspringen, nu zitten we al enkele maanden midden in de gevolgen ervan: we zijn beperkt in ons sociaal verkeer en voor jou als ondernemer staat in veel gevallen letterlijk alles stil. De overheid heeft steunmaatregelen getroffen om jou door de coronacrisis heen te helpen. Krijg nu in één overzicht duidelijkheid omtrent alle maatregelen en ontwikkelingen die genomen zijn voor het ondernemen in de coronatijd.

Fisckwartaal

Het FiscKwartaal(tje) is onze digitale nieuwsbrief met handige tips en actiepunten voor jou, in begrijpelijke taal, kort en bondig geschreven. De tekst is onderverdeeld in doelgroepen en bevat fiscale, juridische en financiële actualiteiten. Maar ook recente rechtspraak en reminders komen aan de orde. Onze digitale nieuwsbrief biedt ook een handige door-klikbare inhoudsopgave; hierdoor hoef je niet alles te lezen.

In deze editie

In deze editie van het Fisckwartaal kunnen we niet voorbij gaan aan de coronatijd waarin we nu leven. We beperken ons tot de belangrijkste maatregelen en laatste ontwikkelingen die voor jou van belang zijn. Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

Tot slot

In deze nieuwsbrief worden de zaken beknopt omschreven. Wil je meer achtergrondinformatie omtrent het ondernemen in coronatijd? Lees dan onze dossier coronavirus. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Meer weten? Vraag het Wouter!

Allround adviseur
  • Groeiadviseur
  • Sparringspartner
  • Belastingadvies
Afspraak maken met Wouter

Deel dit bericht op social media:

< Naar het nieuwsoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!