Nieuws

Ondernemers helpen met het bereiken van ambities

Maandag 21 juni en dinsdag 22 juni werden de Accountancy Expo dagen gehouden. Ook wij van Rikst Accountants namen deel aan dit evenement. In een kort vraaggesprek gaan wij in op de vraag hoe wij ondernemers helpen met het bereiken van ambities.

Haal Rikst aan boord

Sandra Mallee-Robben (directeur van Rikst Accountants) gaat in gesprek met Dewi Vermeulen (directeur van Visma | Comandi). Tijdens het gesprek gaan zij in op het programma "Haal Rikst aan boord". In dit programma helpen wij ondernemers met het bereiken van hun ambities. Rikst gelooft namelijk dat elke ondernemer de volle potentie uit zijn bedrijf wil halen. Met als doelstelling het bedrijf financieel gezond en winstgevend te maken. Rikst helpt ondernemers door groei en winst inzichtelijk, praktisch en toegankelijk te maken.

Ondernemers helpen met het bereiken van ambities

Dit doen wij onder andere door het beschikbaar stellen van de Comandi Dashboards aan onze klanten. Hierin hebben zij altijd een realtime inzicht in de financiële en operationele situatie. Zo hebben we gezamenlijk impact op de resultaatverbetering van bedrijven.

Het interview

Tijdens het interview deelt Sandra Mallee-Robben de ins en outs van het programma "Haal Rikst aan boord". Nieuwsgierig? Bekijk hier de opname terug.

Hulp nodig in het bereiken van jouw ambities als ondernemer?

Haal dan Rikst aan boord. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten? Vraag het Sandra!

Miss Yuki 2020
  • Accountancy
  • Sparringspartner
  • Fiscaliteiten
Afspraak maken met Sandra

Deel dit bericht op social media:

< Naar het nieuwsoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!