Salarisadministratie Groningen

De salarisadministratie van jouw onderneming in Groningen kun je uitbesteden aan Rikst Accountants. Het voeren van een salarisadministratie vergt voor een ondernemer veel tijd en energie. Wanneer jouw bedrijf groeit, dan groeit het personeel met je mee en daarmee dus ook de administratieve lasten.

Wij van Rikst Accountants snappen dat en nemen graag de loonadministratie van jou over. Op deze manier houd jij als ondernemer in Groningen tijd over om te ondernemen en weet je tegelijkertijd dat de salarisadministratie in goede handen is.

Neem geheel vrijblijvend contact op!

Salarisadministratie uitbesteden in Groningen

Het is goed om te weten dat jij als ondernemer de salarisadministratie kunt uitbesteden aan een professionele partij in Groningen. Het biedt jou de volgende voordelen:

  • Uitvoeren van de salarisadministratie

De salarisadministratie is een nauwkeurige taak met veel verantwoordelijkheid. Een onjuiste administratie leidt niet alleen tot ontevreden personeel, maar heeft ook financiële consequenties. Het uitbesteden van de administratie aan een professionele partij voorkomt een hoop gedoe.

  • Uitbesteding van loonaangiftes

Als werkgever moet je periodiek loonaangifte doen voor de loonheffingen. Dit moet elke maand of om de vier weken digitaal aangeleverd worden bij de Belastingdienst. Dit moet tijdig gebeuren, evenals het betalen ervan en vergt dus de nodige kennis en een ijzeren discipline. Ondernemers willen geen gedoe en daarom besteden ze de loonaangiftes graag uit bij een gerenommeerde partij.

  • HR-advies

Wanneer je personeel in dienst hebt of je bent dga, dan is het uitvoeren van een juiste salarisadministratie soms onvoldoende. Er zijn situaties denkbaar die niet alledaags zijn. Dan is het goed dat je kunt terug vallen op professionals die jou hierin kunnen ondersteunen.

  • Ondersteuning op locatie

Er zijn bedrijven die de administratie omtrent het personeel intern hebben geregeld. Hierbij ontbreekt een directe noodzaak tot uitbesteding aan een derde partij: de processen verlopen goed en de administratie is van hoge kwaliteit. Toch zijn er situaties denkbaar waarin men tijdelijk behoefte heeft aan ondersteuning op een locatie in Groningen of omgeving. Bij ons is het ook mogelijk om op detacheringsbasis gebruik te maken van onze diensten.

Wij van Rikst Accountants zorgen ervoor dat alles op het gebied van jouw salarisadministratie goed geregeld is. Zodoende kun jij je bezig houden met het ondernemen.

Salarisadministratie uitbesteden aan Rikst Accountants

Wanneer je de salarisadministratie gaat uitbesteden aan Rikst Accountants, dan zal je merken dat je veel tijd bespaart. Daarnaast is het vaak ook goedkoper. Je hoeft geen dure softwarepakketten aan te schaffen en de kans op financiële boetes wordt geminimaliseerd.

Het uitbesteden van de salarisadministratie aan Rikst Accountants is eenvoudig en snel te realiseren. Wij werken met Nmbrs; een online HR-systeem dat ondersteuning biedt bij de dagelijkse HR taken. Ons team bestaat uit ervaren HR- en salaris-specialisten. Ze zijn deskundig, oplossingsgericht en proactief. Zo garanderen wij dat jouw administratie altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving.

Kennismaken? Neem dan contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op indien je meer wilt weten over het uitbesteden van de salarisadministratie aan de specialisten van Rikst Accountants in Groningen.

Neem contact op

Haal Rikst aan boord!