Nieuws

Sandra Mallee uitgeroepen tot Miss Yuki 2020!

Op donderdag 5 maart werd voor de vijfde keer het Yuki Gala gehouden. Deze avond staat in het teken van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van de Yuki Software, heerlijk eten en uiteraard de uitreiking van de Yuki Awards.

Yuki partner van het eerste uur

Binnen Rikst Accountants is Yuki al jarenlang het boekhoudprogramma waarmee gewerkt wordt. Het was daarom voor ons ook alweer de vijfde editie van het Gala. We hebben in het verleden al meerdere Awards weten binnen te halen. Echter, één award ontbrak nog, namelijk die van Miss Yuki!

And the award goes to…..

Waar ze in 2018 nog runner-up was geworden, werd Sandra afgelopen donderdag uitgeroepen tot Miss Yuki 2020! Een hele eer en iets waar we ontzettend trots op mogen zijn. Sandra werd geprezen voor haar tomeloze inzet en geloof in het product Yuki!

Miss Yuki aan het woord

Ik vind Yuki een fantastisch pakket dat elke MKB-ondernemer zou moeten gebruiken. Met Yuki kun je namelijk veel meer dan alleen boekhouden, het is een totaaloplossing voor ondernemend Nederland (en tegenwoordig zelfs België en Spanje).

Onze klanten vinden boekhouden niet leuk! Het kost veel tijd en vaak wordt het tot het laatste moment uitgesteld. Aan de ene kant snap ik dit, aan de andere kant is de boekhouding de basis voor elke succesvolle onderneming. Zonder inzicht in de resultaten kan de ondernemer geen keuzes maken voor de toekomst! Daarom is het fijn dat Yuki bestaat. Yuki is handig in gebruik, helpt onze klanten om makkelijker en sneller zijn administratie op orde te hebben en Yuki geeft realtime inzicht in de resultaten. Daarnaast is het een communicatieplatform tussen Rikst en onze klanten.

Haal Miss Yuki aan boord van jouw onderneming!

Wil je meer weten over Yuki en hoe Rikst Accountants met Yuki werkt? Neem dan contact met mij op. Of volg mij op LinkedIN, want de komende tijd zal ik jullie meenemen in de wereld van Yuki.

Meer weten? Vraag het Sandra!

Miss Yuki 2020
  • Accountancy
  • Sparringspartner
  • Fiscaliteiten
Afspraak maken met Sandra

Deel dit bericht op social media:

< Naar het nieuwsoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat je bedrijf groeien door onze wekelijkse tips.

Haal Rikst aan boord!