Yuki, meer dan alleen boekhouden

Je hebt een onderneming te runnen. En de boekhouding van je onderneming moet volledig op orde zijn. Wat je daar voor nodig hebt? Niet veel. Rikst Accountants en Yuki boekhouding is de ideale combinatie.

Veel makkelijker dan werken met Yuki wordt het niet. De bonnetjes kunnen op een eenvoudige manier met de Yuki app de boekhouding in. Alle opmerkingen, vragen en antwoorden van je accountant vind je op een overzichtelijke plek. En je hebt toegang tot alle financiële inzichten die je helpen groeien.

Meer dan een administratie

Als ondernemer je werk doen en geen omkijken naar de administratie? Bezig zijn met ondernemen en altijd weten hoe je ervoor staat? Alles wat je nodig hebt is Yuki boekhouding. En Rikst Accountants!

Verlies geen kostbare tijd aan je financiële administratie. Niet achter de feiten aanlopen en altijd de blik naar voren hebben. Vanaf nu krijg je realtime inzage in jouw administratie, en dat binnen één online platform. Hierdoor kun jij, samen met ons, je gaan richten op een succesvolle toekomst van je onderneming.

Samenwerken aan jouw ambities

Met het online boekhoudplatform van Yuki wordt jouw tijdsbesteding aan je boekhouding beperkt tot het minimum. Daardoor houd je meer tijd over om te ondernemen. Weten welke voordelen het platform jou kan bieden? Je ontdekt ze hier.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Voordelen Yuki boekhouden

  • Altijd en overal inzicht in je cijfers;
  • Geen gedoe met je boekhouden, dus meer tijd voor ondernemen;
  • Alles binnen één online boekhoudplatform;
  • Volledig digitaal;
  • Overzichtelijke dashboards;
  • Communiceren en samenwerken met je accountant is ontzettend eenvoudig.

De Yuki partner voor jouw bedrijf

Rikst Accountants is Yuki partner van het eerste uur. Wij hebben jarenlange ervaring op gebied van online boekhouding en zijn vooruitstrevend op gebied van online accountancy. Yuki boekhouding kent voor ons geen verrassingen meer. Rikst Accountants en Yuki boekhouding is een uitstekende match.

Gewonnen awards: Miss Yuki 2020, Product Leadership 2017 en Operational Excellence 2016. Genomineerd: Miss Yuki 2018, Operational Excellence 2018 en Product Leadership 2018.

Aan de slag met Yuki boekhouding?

Wil je weten hoe Yuki werkt? Of welke stappen je moet gaan ondernemen om aan de slag te gaan? In slechts 5 stappen bereikbaar voor jou als ondernemer! Tijdsbesparend, gebruiksvriendelijk, actueel en inzichtelijk! Klik op onderstaande link!

Aan de slag met Yuki?

Winnaar Miss Yuki award 2020

Ons motto is "automatiseer wat je kunt automatiseren". Maar juist bij vergaande automatisering blijft het persoonlijk contact heel belangrijk. Dat wij meedenken met de klant is best lastig om onder het voetlicht te krijgen bij onze klanten. Zij zien ons vaak als accountantskantoor en niet als adviseur of sparringpartner. Met het traject "Haal Rikst aan boord" willen we eigenlijk een belevingswereld voor de klant creëren, een klantreis die samen met Rikst Accountants wordt gemaakt. Die reis bestaat uit drie fases.

Lees het volledige interview met Miss Yuki Sandra Mallee-Robben hier!

Neem contact op
Haal Rikst aan boord!